Hugh Jackman nagyon készül a Deadpool 3-ra: fiatalokat megszégyenítő edzésvideókat posztol!

MOZI HÍREK – Hugh Jackman újabb frissítést osztott meg a Deadpool 3-hoz készült edzéséről, melyben a színész ismét Logan bőrébe bújik. Ezúttal Wolverine futását tökéletesítette.

 

 

Hugh Jackman tökéletesíti jellegzetes Wolverine-futását a Deadpool 3 új edzésvideójában, amelyet a közösségi médiában osztott meg. Amikor a Deadpool 3 2024-ben megjelenik, a színész hét év után először fogja eljátszani Rozsomákot. Jackman legutóbb a 2017-es Loganban alakította a Marvel-mutánst. Az a film eredetileg Jackman hattyúdala lett volna a karakter szerepében. Ryan Reynolds azonban sikeresen meggyőzte barátját, hogy még egyszer térjen vissza a Deadpool 3-ban.

A Twitteren Jackman egy új edzésvideót osztott meg magáról, melyen úgy fut, mint Marvel karaktere, találóan a „#becomingwolverineagain” taggel, melyet a színész már többször használt a Deadpool 3 Wolverine edzésfrissítéseihez.

Jackman azóta osztja meg a közösségi médiában edzésfolyamatának frissítéseit, amióta ő és Reynolds bejelentették, hogy a színész csatlakozott a Deadpool 3 szereplőgárdájához. Mivel Jackman rendkívül megterhelő edzésrutinjait a közösségi médiában dokumentálta, felmerül a kérdés, hogy a Deadpool 3 stresszes edzései mekkora hatással lesznek Jackman lehetséges jövőjére Rozsomákként a film után.

Az 54 éves Jackman visszatérése Wolverine szerepében a Deadpool 3. részében mutatja, hogy a karakter mennyit jelent a színésznek. Jackman először a 2000-es X-Menben alakította a Marvel-mutánst, majd az X-Men-filmek különböző idősíkjaiban. Továbbá egy szólótrilógiában, most pedig a Deadpool 3-mal az MCU-ba is átugrik. Amikor Jackman jövőre visszatér Rozsomákként, a színész már 24 éve fogja játszani a karaktert. Könnyen lehet, hogy a Deadpool 3 a sor végét jelenti Jackman számára Rozsomákként. Főleg, hogy már a Logan óta is majdnem hét év telt el.

A színész kimerítő fizikai edzéseit, hogy újra Wolverine-ként ismert formáját hozza, alaposan megmutatta a közösségi médiában, Jackman rendszeresen megosztotta rajongóival a Deadpool 3 edzéseiről és diétájáról szóló frissítéseket.

Hugh Jackman nem lesz fiatalabb, és mivel az MCU az elkövetkező években elkezdi kiadni a Foxnál egykoron szereplő Marvel-karakterek saját verzióinak főszereplésével készült projekteket, Jackman a Deadpool 3-t használhatja utolsó kalandjának a karakter szerepében. Dönthet úgy, hogy nem akarja újra végigcsinálni a megerőltető edzéseket. Azonban az is elképzelhető, hogy kedvet kap még egy újrázáshoz.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu