Arnold Schwarzenegger visszatér a CIA-hoz a FUBAR-ban, egy új Netflix-sorozatban [VIDEO]

MOZI HÍREK – A 75 éves színészlegenda, Arnold Schwarzenegger első alkalommal vállal főszerepet egy élőszereplős tévésorozatban, amelyben egy nyugdíjba vonuló titkosügynököt alakít, aki rájön, hogy a lánya is a CIA-nél dolgozik. A FUBAR egy akció-vígjáték, amely a True Lies című klasszikus filmjének ihlette.

 

A FUBAR május 25-én debütál a Netflixen, és nyolc epizódból áll. A sorozatban Arnold Schwarzenegger mellett Monica Barbaro (Top Gun: Maverick), Jay Baruchel (How to Train Your Dragon), Aparna Brielle (A.P. Bio), Andy Buckley (The Office), Fortune Feimster (The Mindy Project), Barbara Eve Harris (The Amazing Spider-Man), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Fabian Udenio (Austin Powers) és Travis Van Winkle (Transformers) is szerepel.

A sorozat története szerint Luke Brunner (Schwarzenegger) éppen befejezi utolsó küldetését a CIA-nél, amikor megtudja, hogy a lánya, Emma (Barbaro) is titkosügynök. Apa és lánya kénytelenek összefogni egy közös megbízatás során, miközben megpróbálják megismerni egymást és feloldani a családi konfliktusaikat. A FUBAR akciódús és humoros jelenetekkel teli sorozat, amely az univerzális családi dinamikákat mutatja be egy globális háttérrel.

A FUBAR-t Nick Santora (The Sopranos, Law & Order) alkotta meg, aki Schwarzeneggerrel együtt executive producerként is dolgozik a sorozaton. A többi executive producer Scott Sullivan, Adam Higgs, David Ellison, Dana Goldberg, Bill Boost, Holly Dale és Phil Abraham.

Forrás: Hollywood Life

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu