A Fallout: New Vegas most ingyen a tiéd lehet – mutatjuk, hogyan! [VIDEO]

A Death Stranding és most a Fallout: New Vegas után egy újabb „rejtélyes játék” következik, amelyet még ma lelepleznek majd…

 

 

Az Epic Games Store fiókkal rendelkező PC-s játékosok mostantól ingyen hozzájuthatnak a Fallout: New Vegas Ultimate Edition-höz! Ez az Obsidian Entertainment 2010-es szerepjáték-klasszikusának 2011-es újrakiadása. A játék mostantól június 1-ig kapható.

A Fallout: New Vegas – Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot és annak összes letölthető tartalmát, köztük a négy narratív bővítményt. Ezek a Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues és Lonesome Road. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy ez a négy sztori-központú DLC minden idők legjobb Fallout-történetei közé tartozik. A Honest Hearts és az Old World Blues különösen jól sikerültek, mind az atmoszféra, mind a cselekmény szempontjából. Ha még nem ismernéd, feltétlenül tégy velük egy próbát! (Ezt egy olyan ember mondja, aki a Steam-listája szerint 249,5 órát ölt bele a játékba – eddig…)

A New Vegast széles körben a Fallout-sorozat egyik legjobb játékának tartják, ha nem a legjobbnak azóta, hogy a Bethesda Softworks közel 20 évvel ezelőtt átvette a franchise-t.

A következő ingyenes játék egyelőre rejtély. Az Epic oldala alapján magyar idő szerint d.u. 3-kor derül ki, pontosan mi is lesz az. Az elmúlt két játék is ilyen „rejtélyes” feloldás volt. Kiderült, hogy ezek a Death Stranding és most a New Vegas. Így jó eséllyel ez a következő is egy elég nagy, AAA cím lehet.

Az Epic Games Store ingyenes játékok bárki számára elérhetőek, akinek van Epic Games Store fiókja. A játékokat a könyvtáradhoz adod hozzá, és onnan indítod el. Az Epic 2018 decemberi indulása óta heti rendszerességgel osztogat ingyenes játékokat. Ezzel ösztönzi az érdeklődőket arra, hogy csatlakozzanak az áruházhoz (és játszanak az Epic saját játékaival, például a Fortnite-tal).

Forrás: Epic Games Store

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu