A Fallout: New Vegas rendezője visszatérne a franchise-hoz

Már elképzelései is vannak, hogy hol játszódhatna a Fallout: New Vegas 2, ha erre esélyt kapna a Microsofttól (hiszen övék az Obsidian Entertainment és a Bethesda egyaránt).

 

Az Obsidian Entertainment mindössze egy alkalommal dolgozhatott a Fallouton, aminek az eredménye a Fallout: New Vegas lett. A stúdió ezután a THQ-nak (majd végül a Ubisoftnak) a South Park: The Stick of Truthot hozta össze, majd idővel az Xbox Game Studios részévé vált, és már a Microsofthoz tartozik a ZeniMax Media és az alá tartozó Bethesda és annak összes IP-je is. Így jogilag semmi akadálya nincs annak, hogy az Obsidian ismét a Fallouttal foglalkozhasson (ezt szeretné a stúdió vezetője, Feargus Urquhart is, erről írtunk is).

Josh Sawyer a Fallout: New Vegas rendezője volt, és a Kinda Funny Xcaston beszélt arról, hogy szívesen visszatérne a franchise-hoz, amin azóta csak a Bethesda Game Studios, Todd Howard stúdiója dolgozott: „Szeretem a Falloutot és annak környezetét. El tudnám képzelni, hogy újra dolgozzak rajta, de majd meglátjuk, hova visz a jövő. A múltban az emberek New Orleansról beszéltek. Szerintem Kalifornia vagy a középnyugat is nagyon érdekes lenne [helyszínként]. Nyilvánvaló, hogy rendezőként szenvedélyesnek kell lennem, de a csapatot is nagyon izgatja a dolog, és az IP nagyobb elképzelésén belül is működik. […] Ha egy nagyobb IP-ről vagy franchise-ról van szó, akkor annak a „Mi a Fallout?” nagyobb elképzelésen belül kell működnie. […] Szerintem rengeteg jó hely van az Egyesült Államokban. Sokan beszéltek a Falloutról a világ más részein. Szerintem azok is érdekesek.”

Sawyernek tehát már konkrét helyszínek is vannak arra, hogy ő hová tenné az Egyesült Államok területén a Fallout: New Vegas 2-t, de akár azon kívül is reálisnak látná a történetet helyszínét. Csakhogy nem őd önt arról, hogy mi valósulhat meg. Így hiába az ötlet, ha nincsen engedély rá a felsővezetéstől. (Itt nem az Obsidianéra gondolunk, hiszen Urquhart is újra dolgozna egy Fallouton…)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu