PlayStation 5 Pro: nem hiszitek el, mennyi pénzt akar legombolni rólunk a Sony! [VIDEO]

TECH HÍREK – A PlayStation 5 Pro pletykált ára miatt főhet a fejünk – nem sokan lesznek képesek kicsengetni ekkor összeget!

 

 

A PlayStation 5 Pro-val kapcsolatos pletykák már jó ideje keringenek az interneten. Végül is mindannyian tudjuk, hogy elkerülhetetlen. Az eredeti PlayStation óta a Sony minden generációban kiadott legalább egy átdolgozott konzolt. Logikus, hogy a PS5 sem lesz kivétel.

Néhány újabb pletyka szerint a PS5 Pro ára 600 és 700 font körül mozoghat. Ez nagyjából 250 000-300 000 forintnak felel meg. Természetesen ez a fényes, új PS5 valószínűleg jobb vizuális megjelenítést és teljesítményt, valamint sok más extrát tartalmaz majd.

A korábbi pletykákhoz támaszkodva, ahogy arról az altchar.com (a Red Gaming Tech-en keresztül) beszámolt, egy friss jelentés megismételte azokat az állításokat, amelyek szerint a PS5 Pro akár 700 dollárba is kerülhet.

Ha ezek a jelentések valóban igazak, akkor ez átváltva körülbelül 565 fontot jelentene az Egyesült Királyságban.

Azonban, ahogy az gyakran előfordul, a valutát nem biztos, hogy figyelembe veszik. Az Egyesült Királyságot valószínűleg a fent említett 600 és 700 font közötti ársávval csípnék meg. Az EU-s, illetve a magyar árak is ehhez szoktak igazodni.

„Úgy hallottam, hogy nagyon drága lesz. Kaptam néhány jelentést 600-700 dollárról, és figyelembe véve, hogy mi folyik jelenleg, ez rengeteg készpénz” – állítja a Red Gaming Tech egy nemrég készült videóban.

A Red Gaming Tech a továbbiakban azt állította, hogy a PS5 Pro-t egy AMD RDNA 3 GPU és egy Zen 4 CPU is hajtja majd. Így a konzol kétszer gyorsabb lesz a raszterizálásban, és 2,5-szer gyorsabb a ray tracing teljesítményben az eredeti modellhez képest.

Szóba került egy új Xbox konzol is, de úgy vélik, hogy a Microsoft a Sony PS 5 Pro bemutatása után egy átdolgozott Xbox Series X-et fog kiadni. Mindezek mellett egyelőre ezek a pletykák meg nem erősítettek, így az ellenkező bizonyításáig vegyük őket félvállról.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu