PlayStation Plus: a következő ingyenes játék minden eddiginél nagyobb lehet?!

Könnyen előfordulhat, hogy a PlayStation Plus következő ingyenes PS5-játéka minden korábbit felülmúl majd…

 

 

A hónap elején a Sony bejelentette a PlayStation Plus 2023 májusi teljes játékkínálatát. Az ajánlatok igencsak elnyerték az előfizetők tetszését. Ráadásul a becslések szerint kb. 600 fontot (250 000 Ft-ot) is megspórolhatsz velük.

A PS Plus May 2023 kiemelt ajánlatai között olyanok szerepelnek, mint a Ratchet & Clank: Rift Apart, amelyet a rajongók a legjobb PS5-exkluzívként jellemeztek. Egy másik játék a kínálatban, a Humanity című fejtörő, amely az előfizetéses szolgáltatáson keresztül indult, állítólag „kiteljesedő, csodálatos élmény”. Így elmondható, hogy bármi is következik a PS Pluson keresztül, biztosan nehéz dolga lesz.

Persze van még számtalan PlayStation-exkluzív játék, amely felveheti a versenyt ezzel a kihívással, de még ha első féltől származó exkluzív játékról van szó, az is lehet, hogy 100%-os garancia.

Ez azonban nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy reménykedjenek. Egyre többen pedzegetik a Redditen, hogy a PS Plus következő nagy dobása a PlayStation eddigi talán legnagyobb játéka lehet. Nem más, mint a God of War: Ragnarök! Amikor a 2023 májusi játékokról beszélünk, a rajongók már azért fohászkodnak, hogy Kratos és Atreus legújabb kalandjait kapjuk.

Kétségtelen, hogy csak idő kérdése, hogy a God of War: Ragnarök mikor tisztel meg minket jelenlétével a PlayStation Pluson. Tényleg csupán az a kérdés, hogy mikor. A játék tavaly november 9-én jelent meg. Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy húzócím fél év elteltével kerül fel PS Plusra. Szóval gyerünk, Sony, ne húzzátok soká a megjelenést!

A Ragnarökről elmondható, hogy a 2018-as God of Warban megalkotott formulát hatalmas mértékben kibővíti és továbbfejleszti. Hóviharos akciót, zsigeri fordulatokat és igazán filmszerű főnökcsatákat kínál, amelyek mögött valódi érzelmi súly van. Ez egy nagy tétekkel teli, nagy fantáziájú hullámvasút az elejétől a végéig, és egy azonnali PlayStation-klasszikus.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu