Xbox Game Pass: az egyik legelismertebb idei day one-játék DLC-t kaphat hamarosan?!

Az idei év egyik legnagyobb első napi Xbox Game Pass megjelenésének fejlesztője bejelentette, hogy a játék első kiegészítője a jövő hónapban érkezik.

 

 

A Wo Long: Fallen Dynasty című történelmi fantasy akciójáték fejlesztői bejelentették, hogy a játék június 29-én kapja meg első DLC-jét. Wo Long: Fallen Dynasty közelgő kiegészítője a Battle of Zhongyuan címet viseli, és egy új forgatókönyvet vezet be, rengeteg új tartalommal. Az Xbox Game Pass-on is azonnal elérhető lesz.

A Team Ninja május 26-án jelentette be a Wo Long: Fallen Dynasty első bővítményét: a Battle of Zhongyuan egy új forgatókönyvvel, új szakaszokkal, új nehézségi szinttel, új fegyvertípussal és új ellenségekkel rendelkezik.

A fejlesztők nem sok konkrét információval szolgáltak a közelgő bővítményről. Ám ígérték, hogy a megjelenési dátum közeledtével többet mutatnak majd. A Team Ninja nem beszélt a DLC cselekményéről. Valószínűleg a Három Királyság korszakának korai időszakában játszódik, az alapjáték eseményei után.

Zhongyuan Kína keleti középső részén, a Sárga-folyó mentén fekvő régióra utal. Gyakran tartják a kínai civilizáció szülőhelyének. Az ókori Kínában az emberek a világ központjának tekintették. A Battle of Zhongyuan cím a történelmi Guandu csatára utalhat. Ezt Cao Cao és Yuan Shao hadurak vívták Kr. u. 200-ban. Ez alapozta meg a Cao Wei Királyság megalapítását Kína Három Királyságának időszakában.

Cao Cao és Yuan Shao a Wo Long: Fallen Dynasty főszereplői voltak. A játék vége előrevetítette a Három Királyság időszakának eseményeit. Úgy tűnik, hogy a Wo Long kiadója, a Koe Tecmo különös vonzalmat érez a Három Királyság iránt. A Dynasty Warriors és a Romance of the Three Kingdoms játékok több generációjában is megjelenítette azt.

Ezek közül a legutóbbi játékok, a Dynasty Warriors 9 és a Romance of the Three Kingdoms 14 2018-ban és 2020-ban jelentek meg.

Természetesen a Wo Long játékmenetének több köze van a Team Ninja történelmi fantasy játékokból álló Nioh sorozatához, mint bármelyik franchise-hoz. Sajnos annak ellenére, hogy a Wo Long: Fallen Dynasty a megjelenéskor meglehetősen pozitív fogadtatásban részesült, nem tudta elérni a Nioh sikerét. Remélhetőleg a Battle of Zhongyuan DLC meghozza a játéknak a szükséges lökést.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu