PS Plus Premium: egy nívós franchise legújabb játéka kapott friss próbaverziót!

A PS Plus Premium tagok mostantól letölthetnek egy időkorlátos játékpróbát egy régóta futó franchise legújabb kiadásához.

 

 

Nemrég derült ki, hogy a Sony felveszi a Football Manager 2023-at a szolgálat kínálatába. A PS Plus Premium előfizetők az Essential és Extra szintek összes előnyét megkapják, néhány bónusszal együtt.

Emellett a PS Plus Premium felhasználók egyes címekhez időkorlátos próbaverziókat tölthetnek le, így meghatározott számú órán keresztül kipróbálhatják ezeket a játékokat.

Ez az időtartam címenként változik. Egyes játékok akár öt órányi játékidőt is kínálnak. Más próbaverziók csak egy órán át tartanak. A Sony rendszeresen frissíti a Premium-tagok számára elérhető kipróbálható játékok listáját. Legutóbb a Football Manager 2023 került fel a gyűjteménybe.

Mint a PlayStation Game Size elárulta, a PS Plus Premium előfizetők akár két órán keresztül ingyenesen játszhatnak a Football Manager 2023-mal. A Football Manager 2023 egy menedzsment-szimulátor játék, amelyben a játékosok egy futballcsapatot irányítanak. Rendkívül mély játékmechanikája és rendszerei lehetővé teszik a játékosok számára, hogy teljes mértékben testre szabják a csapat teljesítményét a pályán, miközben gondosan megtervezik a mérkőzések megnyeréséhez szükséges taktikákat és stratégiákat. A Football Manager 2023 a megjelenésekor pozitív kritikákat kapott. A PC-s verzió 82 pontot ért el a Metacriticen.

A játékosoknak figyelembe kell venniük, hogy az időzítő a játék indításakor indul. A visszaszámlálás leállításához be kell zárniuk a címet a PS5 menüjéből. A Football Manager-sorozatot újonnan kipróbáló játékosok számára két óra nem biztos, hogy elég lesz a játék megismeréséhez és a különböző rendszerek megértéséhez. Mégis, ez egy kellemes bepillantás lehet a franchise-ba. Lehetővé teszi az újoncok számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a Football Manager 2023-mal kapcsolatban.

A Football Manager 2023 mellett a PS Plus Premium tagok olyan játékok próbaverzióit is megnézhetik, mint a Sonic Frontiers, a Persona 5 Royal, a Tactics Ogre: Reborn, és még sok más.

Az olyan first-party játékokhoz, mint a God of War: Ragnarök és a The Last of Us Part 1, szintén elérhetőek a próbaverziók. Ezekkel a rajongók két-három órán keresztül játszhatnak.

A Sony még nem árulta el, hogy milyen játékok érkeznek a PS Plus Premium 2023 júniusában. Azonban a 2023 májusára vonatkozó kínálat még elérhető. A Premium szintű előfizetők a Ratchet & Clank: Rift Apart, a Shadow of the Tomb Raider, a The Evil Within 2 és Syphon Filter: Logan’s Shadow című játékkal játszhatnak ingyenesen.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu