[UF 2023] Assassin’s Creed Nexus VR: Ezio, Kassandra és Connor a Meta Questen [VIDEO]

A Ubisoft játékát csak a nemrég olcsóbbá vált Meta Quest 2-n fogjuk megtalálni, de a Meta Quest 3 és a Meta Quest Pro is támogatni fogja.

 

Az Assassin’s Creed Nexus VR-ban szó szerint mi lehetünk az Assassinok, Ezio Auditore da Firenzét, Kassandrát és Connort irányítva egy teljesen új, VR-ra tervezett sztoriban. Parkourozzunk és másszunk szabadon a reneszánsz Itáliában, a gyarmati Amerikában és az ókori Görögországban található nyitott pályákon. Valóságos mozdulatokkal szúrhatjuk a pengét, dobhatjuk a fejszét és használhatjuk az íjat a különböző ellenségek elleni harcban. Lopakodjunk, rejtőzködjünk a környezetben vagy vegyüljünk el a civilek között. Éljük át a légi merényletek rohanását és a mélybe ugrást, miközben úgy merülünk el az Assassin’s Creed világában, mint még soha.

Az Abstergo Industries megtalálta a módját annak, hogy visszaszerezzen olyan hatalmas, elveszett ereklyéket, amelyekkel bárkit profilozni lehet az életre szóló emlékein keresztül, majd ezeket a profilokat felhasználva manipulálni lehet a hitét. Hogy szabotáljuk a tervüket, belépünk a történelembe, amelyben kulcsszerepet játszunk, miközben szabadon parkourozhatunk a térképeken, kapcsolatba léphetünk civilekkel és történelmi személyiségekkel, és megmenthetjük a jövőt az Abstergo Industries uralomra törő törekvéseitől.

A franchise történetében először kapunk belső nézetet az Assassin’s Creed II/III/Odyssey (Ezio/Connor/Kassandra) főhőseivel, miközben felfedezzük az egyes orgyilkosok történetének el nem mondott fejezeteit. Találkozzunk ismerős arcokkal, például Leonardo Da Vincivel az olasz reneszánszban, miközben feltárunk egy történetet, amely tele van gyötrelmes konfliktusokkal, ellopott kincsekkel és bosszúval. Az ókori Görögországban központi szerepet játszhatunk egy heves küzdelemben, amikor a „harminc zsarnok” uralkodik brutálisan Athénban. Az amerikai forradalom idején keveredjünk bele a kémkedés, az intrika és az árulás világába. A kampány nyitott környezetet kínál 360 fokos navigációval, így átélhetjük a folyékony és magával ragadó parkour rendszer mámorát. A karakterek mind reagálnak a virtuális valóságban végrehajtott cselekedeteinkre.

Vegyünk részt valósághű harci mozdulatokban, miközben kezeinkkel blokkolunk, hárítunk, ellentámadunk és párbajozunk. Íjak, nyilak, a rejtett penge, kardok, tomahwawkok, dobókések, számszeríjak és füstbombák is bevethetőek. Tereljük el az ellenség figyelmét a környezetben található tárgyak dobálásával, vagy használjuk az átfogó lopakodó rendszert. A játékot a Ubisoft a Meta Quest 2 teljesítményének és képességeinek maximalizálására tervezte. A virtuális valóságban a játékos virtuális valóságban végzett cselekvésre reagáló, civilekből és ellenségekből álló sűrű, élő világ; a kényelmi lehetőségek innovatív csomagja, beleértve a dinamikus perifériás látás blokkolását, a teleportálást (beleértve a mászást és a parkourt), és még sok más bekapcsolható, hogy valódi akciójátékot nyújtson a virtuális valóság mindenféle érzékenységű játékosának mind így veti be a játék.

Az Assassin’s Creed Nexus VR idén jelenik meg Meta Questre. A projekt fejlesztője a Red Storm Entertainment.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu