Diablo IV: elkészült a hatalmas Lilith szobor, amelyre a top játékosok neveit tervezik felvésni!

Az impozáns Diablo IV Lilith szobor megérkezett a Blizzard campusára, és készen áll az első ezer hardcore játékos nevének gravírozására.

 

 

A Diablo IV Lilith szobra megérkezett a Blizzard központjába. Mivel sok játékos már legyőzte a legfőbb boss-t, a Blizzard készen áll arra, hogy néhányuk nevének emléket állítson a Succubi királynőjének szobrán.

Lilithet a Blizzard már a játék megjelenése előtt a Diablo IV egyik nagy főnökeként mutatta be. Mostanra sok játékos már le is győzte őt. A Blizzard bejelentette, hogy a játék hardcore játékosai a végigjátszásuk során megszerzett zsákmányon felül egy plusz jutalmat is kaphatnak, ha elérik a 100. szintet.

Az az ezer játékos közülük, aki megfelel bizonyos feltételeknek, halhatatlanná válik a Lilith-szobor által, amely most érkezett meg a Blizzard irodáiba.

A Diablo IV megjelenése előtt a Blizzard megerősítette, hogy az első ezer játékosnak, aki eléri a 100. szintet a hardcore játékmódban, egy hatalmas Lilith-szoborba vésik a nevét. Ez a Lilith-szobor a Blizzard kaliforniai Irvine-ban található kampuszán fog állni. Most a Diablo globális közösségi fejlesztési igazgatója, Adam Fletcher szerint meg is érkezett. A Fletcher Twitterén megosztott kép erről a Lilith-szoborról rávilágít arra, hogy mekkora az emlékmű. A boss egy oszlop tetején magasodik, amely egy különleges üzenetet tartalmaz, amelyet az ARPG hardcore közösségének szenteltek.

Lilith alakja az oszlop felett, amelyre feltehetően neveket fognak vésni, rendkívül részletes. Mindez kiemeli azt a munkát, amit a játék fejlesztői a karakter megalkotásába fektettek. A Lilith-szobor felirata alatt egy „hardcore hősök” című üzenet olvasható. Ebben a Blizzard egy kedves történettel emlékezik meg a hamarosan bevésésre kerülő nevekről. Arról, hogy hogyan érdemelték ki a helyüket.

Mivel sok fejlesztőnek van egy olyan hardcore közösség, akik a játékukat játsszák, és akiket nagyrészt nem ismernek el, a Blizzard Lilith-szobrát a Diablo IV rajongói győzelemként értékelték. Tekintettel arra, hogy a Blizzard már bejelentette, hogy ezer játékosnak állít emléket a Lilith-szobor, jelenleg nem tudni, hogy mennyi időbe telik, amíg a hardcore játékosok nevével lesz tele a szobor.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu