A játékosok aggódnak a Red Dead Redemption Remaster miatt és megis van rá az okuk!

Az online játékosok között nagy az izgalom, de aggódnak is az esetleges Red Dead Redemption újrakiadás kapcsán. Nemrég újabb adalékok kerültek napvilágra a Red Dead Redemption remasterével kapcsolatban, és bár az általános lelkesedés tetőfokára hágott, látszik, hogy néhány játékos fenntartásokkal kezel egy ilyen projektet.

 

Az eredeti Red Dead Redemption 2010-ben jelent meg, amelyben a játékosok megismerkedhettek John Marston, a vadnyugati pisztolyhős és zsivány karakterével. Ő mára a Rockstar egyik legelismertebb és legtragikusabb hőse, akinek a karakterét a játékosok máig imádják. A Rockstar 2018-ban a Red Dead Redemption 2-vel ismételten sikeres volt, amikor is újra egy szerethető főszereplőt vezetett be a játékba. A sikerek ellenére azonban tagadhatatlan, hogy az eredeti játék technológiája mára elavult, így a közösség már évek óta nagyon szeretne látni egy frissített, remasterelt változatot.

A Reddit felhasználója, Plus-Inspection-688 megosztotta azt a fő okot, ami miatt bizonyos játékosok óvatosak a Red Dead Redemption lehetséges újrakiadásával kapcsolatban – a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. A Grand Theft Auto 3, Vice City és San Andreas remasterelt változatai több szempontból is hatalmas csalódást okoztak a rajongóknak a megjelenéskor. Sokak szerint a Grand Theft Auto: Trilogy – Trilogy – Definitive Edition debütálása még a Cyberpunk 2077 botrányos premierjénél is rosszabb volt, ami igazán magasra tette a mércét. A Redditre feltöltött képernyőkép rávilágított a GTA: San Andreas és az újrakiadás közötti különbségre Denise Robertson karakterén keresztül, és az eredmény egészen ijesztő. Érthető, hogy a remasterelt GTA-trilógia létezése miatt a Red Dead Redemption rajongói miért tartanak egy kicsit.

„Azért is aggódok, ha a Rockstar kiadja a Red Dead Redemption remasterét” – írja u/Plus-Inspection-688 a reddeadredemption szekcióban.

Az aggodalmak ellenére azonban van egy nagy különbség, amit fontos megemlíteni. A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editiont a Grove Street Games készítette, míg a Red Dead Redemption esetleges remasterét valószínűleg maga a Rockstar csinálná. Ha bejelentésre kerülne, és a Grove Street Games lenne a fejlesztő, akkor valószínűleg sokakban elkezdenének riadóharangok kongani, de addig is feltételezhető, hogy a Rockstar kézben tartja a helyzetet.

Sok játékos örülne, ha a Rockstar a múltba nyúlna a következő címük kapcsán, míg mások szerint a Red Dead Redemption 3-nak kellene a stúdiónak a következő projektjének lennie. Tekintettel arra, hogy jelenleg nincs GTA 6, ez valószínűtlennek tűnik, de ez nem akadályozta meg a közösséget abban, hogy online megossza gondolatait egy lehetséges folytatásról. Néhányan úgy vélik, hogy a Red Dead Redemption 3, amelyben egy vadonatúj banda lenne a középpontban, nem lenne jó ötlet. Végül is a játék valószínűleg még olyan távol van, hogy erről a kérdésről még korai lenne dönteni.

A Red Dead Redemption jelenleg PlayStation 3-on és Xbox 360-on érhető el, Xbox One X-tól felfelé pedig a visszafelé kompatiblitás és a Xbox One X Enhanced módnak köszönhetően 4K HDR-ben is játszhatunk már vele.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu