Immortals of Aveum: több mint két tucatnyi egyedi spell lesz [VIDEO]

Sok egyedi helyszín és NPC-s központ is várni fog ránk a „mágikus FPS-ben”.

 

Az Immortals of Aveum legújabb videója főképp a belső nézetes harcokról szólt. Három szín köré összpontosulnak a varázslatok. A piros a közelharci offenzív mozdulatokra lesz jó, a kék a hosszabb távú támadásokra alkalmas, míg a zöld a mozgékonyságra koncentrál. Huszonöt egyedi spell, továbbá nyolcvan képesség lesz a játék skillfáján. Nagy, részben nyílt világgal rendelkezik, amelyben tizenkét egyedi bióma (helyszín, régió), illetve három városszerű hub lesz. Utóbbiakban beszélgethetünk el az NPC-kkel, itt fogadhatunk el új küldetéseket, és a felszerelésünk megvásárlása is errefelé oldható meg.

A játék világáról ilyen jellemzést kaptunk: „Az Aveumban töltött idő alatt számos helyre eljuthatsz, és tizenkét egyedülálló biómot fedezhetsz fel a világ minden táján. Gyorsan azon kapod magad, hogy a nagyobb világot is bejárod. Az Immortals of Aveum három nyüzsgő csomópontnak ad otthont, ahol beszélgethetsz a helyi lakosokkal, küldetésekre indulhatsz, vagy finomíthatod a felszerelésedet a kovácsműhelyben. De Aveum otthont ad a vadon hatalmas kiterjedéseinek, vibráló tájaknak, ismeretlen mélységeknek és a béke és háború idejéből származó ősi romoknak is. Ezek mindegyike tele lehet veszélyekkel a rashaniai csapatoktól a mindig ólálkodó fenevadakig. Mindezek között van a Wound (Seb), egy alaktalan, növekvő űr, amely megosztja a földet, és folyamatosan azzal fenyeget, hogy egyre többet emészt fel. E hatalmas mélység létezését nagy titokzatosság övezi, de a közvetlenebb fenyegetés azon túl rejlik.

Bár a Halhatatlanok Rendje Lucium oldalán harcol, a Woundon túl Rasharn, egy nagy, virágzó királyság és Lucium főellensége. Ezt a népet a zsarnok Sandrakk vezeti, és uralma alatt Rasharn seregei végigvonultak a világon, meghódítva és elpusztítva mindenkit, aki az útjukba áll. Lucium erős, de Rasharn hatalma napról napra erősebb. Most Jakon és a Halhatatlanokon múlik, hogy megmentsék nemcsak az otthonukat, hanem Aveum minden szabad népének otthonát. Harcolj olyan bátor harcosok oldalán, mint Devyn és Zendara, Grand Magnus Kirkan vezetésével, találkozz olyan karakterekkel, akiknek saját terveik és céljaik vannak, és válj halhatatlanná.”

Az Immortals of Aveum augusztus 22-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re (Denuvóval).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu