Call of Duty: Modern Warfare III: az Activision Blizzard lényegében megerősítette!

Miközben az idei Call of Duty-t az Activision Blizzard még mindig nem jelentette be (!?), lassan elkezd szivárogni, a kiadó pedig szerzői jogi követelésekkel (DMCA) távolíttatja el az információkat…

 

A Call of Duty: Modern Warfare III-ból szivárgó képeket az Activision Blizzard gyakran rövid idő alatt eltávolíttatja a Twitterről, és állítólag a képek egy belső tesztből szivárogtak ki. A Sledgehammer Games fejleszti a játékot, és állítólag a Call of Duty: Modern Warfare II, a tavalyi rész folytatására kell felkészülni. Februárban még azt írta a Bloomberg, hogy a kiadó eredetileg egy nagyobb DLC-vel tervezett 2023-ra, de végül ebből össze tudtak hozni egy teljes értékű játékot.

A site forrásai szerint az Activision Blizzard célja az idei Call of Duty-val akkoriban az volt, hogy egy olyan játék valósuljon meg, ami egy önálló, teljes árú termék lesz (tehát a 70 euró miatt lehet készülni, hogy addigra 28 ezer forintot kell perkálni érte), miközben a Call of Duty: Modern Warfare II kiegészítőjéről van szó, ugyanis a pályák és a játékmódok átjönnek az előző részről. A Modern Warzone szerint a klasszikus mini map és a Ninja perk is visszatér, a perkek pedig eltérő felszerelésekre (kesztyűk, sisakok, bakancsok) lesznek kategorizálva. A játékot több észak-amerikai kosárlabdás (NBA) látta már, és a 2024-es részről azt hallani, hogy a Treyarch fejleszti, és az Öböl-háború során játszódik majd…

A Microsoft nemrég kijavította az Xbox Live Xbox 360-as szegmensét, amivel a régebbi Call of Duty-játékok matchmakingjét is működőképessé tette. A 2012-es Call of Duty: Black Ops II volt az utolsó CoD, ami kimutatta a játékosok számát, és a hétvége során több mint 10 ezren játszottak, és azt megelőző Modern Warfare 3 is több mint 7 ezer játékost vonzott be. Ezek a játékok rendelkeznek visszamenőleges támogatással: Call of Duty 2 (2005), Call of Duty 3 (2006), Call of Duty 4: Modern Warfare (2007), Call of Duty: World at War (2008), Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009), Call of Duty: Black Ops (2010), Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011), Call of Duty: Black Ops II (2012), Call of Duty: Ghosts (2013), Call of Duty: Advanced Warfare (2014).

A régebbi játékok iránti érdeklődést ez a szituáció meg is erősítette…

Forrás: VGC, VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu