Ördögűző: Mit takargatnak Linda Blair szerepéről az új filmben? A rendező most előállt a farbával!

MOZI HÍREK – Hónapok óta tartó pletykák után most bejelentették, hogy az új Ördögűző, a The Exorcist: Believer rendezője, David Gordon Green tisztázta, hogy az eredeti sztár, Linda Blair hogyan vett részt az új folytatásban.

 

David Gordon Green rendező tisztázta, hogy Linda Blair, aki az eredeti Ördögűzőben Regant alakította, technikai tanácsadóként működött közre az új filmben. Blair karakterére „számos módon” utalnak a közelgő folytatásban, utalva ezzel egy lehetséges megjelenésre. Green szándékos homályossága nyitva hagyja annak lehetőségét, hogy Blair Reganje felbukkanjon az The Exorcist: Believer című filmben, potenciálisan erős érzelmi kapcsolatot teremtve az eredeti filmhez.

A The Exorcist: Believer rendezője, David Gordon Green tisztázta, hogy a franchise sztárja, Linda Blair milyen minőségben vett részt a készülő folytatásban. A jelenleg a tervek szerint 2023 októberében érkezik a mozikba Az ördögűző: Believer című film az eredeti, 1973-as film folytatása, és a tervek szerint az első lesz a horrorfranchise három új filmje közül. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Blair Regan MacNeil szerepét az új filmben is megjelenik-e, a filmvásznon látható édesanyja, Chris MacNeil szerepét az eredeti színész, Ellen Burstyn fogja újra betölteni.

Az Entertainment Weeklynek nyilatkozva Green elkerülte, hogy elárulja, Blair karaktere megjelenik-e a készülő filmjében, de azt sugallta, hogy a karakterére „számos módon” utalnak. A rendező továbbá azt is elárulta, hogy Blair valóban ellátogatott a forgatásra technikai tanácsadóként, aki a film két fiatal sztárját, Olivia Marcumot és Lidya Jewettet irányította. Nézd meg a megjegyzéseit alább:

„Szerencsések voltunk, és Linda volt a technikai tanácsadónk. Segített nekünk abban, hogy kiváló alakításokat hozzunk ki a fiatal színésznőkből. Nagyon értékes volt, hogy kapcsolatban álltunk vele, és hogy részese lehetett ennek a beszélgetésnek”.”

 

Linda Blair visszatérése várjon egy jövőbeli Ördögűző folytatásra?

 

Annak ellenére, hogy csak két Ördögűző-filmben, az 1973-as eredetiben és az 1977-es folytatásban, az Ördögűző II: Az eretnek című filmben szerepelt, Blair megszállott Regan MacNeiljét nagyrészt a hosszú ideje futó franchise arcának tekintik. Bár az 1977-es folytatást nagyrészt csalódásként értékelték, Blair 1973-as Regan alakítása nemcsak a sorozat legemlékezetesebb pillanatait nyújtotta, hanem minden idők egyik legikonikusabb horror alakítása is.

Tekintettel Blair eredeti megszállt lányának monumentális hatására, könnyen érthető, hogy a nézők miért szeretnék látni, hogy esetleg visszatér az Ördögűzőben: Believer. De mivel Green azt tervezi, hogy ezt az új filmet két további folytatás előkészítésére használja, talán jobb lenne, ha Regan visszatérését egy későbbi filmre hagyná. Az új filmje Burstyn visszatérése révén már most is kapcsolódik az eredeti filmhez, és ha Blair mellette jelenik meg, az beárnyékolhatja a nosztalgikus kapcsolatot.

Az egyik lehetőség az lehet, hogy Burstyn Chris MacNeil-je meghal az új film eseményei során, és ezzel potenciálisan előkészíti a terepet, hogy Blair Reganje átvegye a helyét a következő két filmben. Tekintettel arra, hogy az Exorcist: Believer új trailerében Burstyn anyai szerepére helyezi a hangsúlyt, ha a karaktere úgy pusztul el, hogy nem tud elbúcsúzni a lányától, az erős érzelmi csapást jelentene a nézők számára. Tekintettel Green szándékosan homályos válaszára, még mindig lehetséges, hogy Blair Reganje The Exorcist: Believerben mégiscsak felbukkan.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu