Vincent D’Onofrio, a Kingpin megformálójának frappáns válasza a Daredevil: Újjászületés aggodalmakra

MOZI HÍREK – A Marvel Cinematic Universe (MCU) Kingpinje, Vincent D’Onofrio, frappáns választ adott Twitteren azoknak, akik a jövő évi Daredevil: Újjászületés miatt aggódnak.

 

Vincent D’Onofrio rövid, de találó üzenetben válaszol a Daredevil: Újjászületés változásaival kapcsolatban felmerülő aggodalmakra: „Türelem. Türelem…” D’Onofrio korábban kiállt a készülő sorozat mellett, hangoztatva, hogy az erőszak szintje hasonló lesz, mint a Netflix sorozatában. A rajongóknak nem kell aggódniuk Kingpin ábrázolása miatt a Daredevil: Újjászületés című sorozatban, hiszen a karakter a Sólyomszemben látott eltérései a sorozat könnyedebb hangvételének voltak köszönhetőek. Az új Daredevil-sorozat teljes egészében megmutathatja a karakter komor és sötét oldalát.

Vincent D’Onofrio tudatában van a Daredevil: Újjászületés miatti aggodalmaknak, és a Kingpin színészének van egy egyértelmű válasza. D’Onofrio három évadon át játszotta Wilson Fisket, azaz Kingpint a Netflix Daredevil című sorozatában, és ebből származnak azok a változatok Matt Murdock és Fisk karaktereiből, melyeket most az MCU-ban Charlie Cox és D’Onofrio alakít, és melyek most virágkorukat élik az MCU-ban. A Daredevil: Újjászületés frissítései azt sugallják, hogy a sorozatban néhány jelentős változás várható az eredetihez képest, ami aggodalomra ad okot a rajongóknak.

D’Onofrio a Twitteren adott nyers választ egy Marvel-rajongónak, aki aggodalmát fejezte ki a Daredevil: Újjászületés lehetséges változásai miatt az eredeti sorozathoz képest.

A színész egyszerűen csak annyit mondott: „Türelem. Türelem…” Ez nem az első alkalom, hogy a Kingpin színésze nyilvánosan kiáll a készülő sorozat mellett. D’Onofrio korábban azzal hitegetett, hogy a Daredevil: Újjászületés erőszakossága hasonló lesz a Netflix sorozatához. Bár ez valószínűleg igaz, Kingpin karaktere feltűnően eltért a Sólyomszemben látottaktól, és a rajongók aggódnak, hogy a karakter nem lesz olyan jó, mint az eredeti sorozatban.

 

Miért nem kellene aggódniuk a Kingpin rajongóinak a Sólyomszem Daredevilje miatt?

 

A Sólyomszem Kingpinje merőben eltér attól, amit a rajongók a Netflix Daredevil sorozatából ismerhetnek és szeretnek. Az MCU-s sorozatban Kingpinnek szuperképességei vannak, hiszen képes túlélni nyílvesszők sorozatát és egy közvetlen közelről történő robbanást, ami a korábbi, D’Onofrio által megformált karakter esetében elképzelhetetlen lett volna.

Wilson Fisk másik jelentős változása, hogy a Sólyomszemben nem volt olyan fenyegető, mint amilyen a Daredevilben volt. Ez a rajongók legnagyobb problémája volt, amikor megnézték Kingpin teljes MCU-s debütálását. Fisk nem csak az eredeti sorozatban volt rendkívül erőszakos gonosztevő, aki brutálisan megölt és bántott számos karaktert, de ugyanolyan fenyegető tudott lenni anélkül, hogy az ujját is megmozdította volna, amit a Sólyomszem nem tudott közvetíteni.

Bár Kingpin más volt a Sólyomszemben, ez nem kell, hogy aggassza a rajongókat a jövő évi Daredevil: Újjászületés című sorozatban való ábrázolása miatt. A Sólyomszem egy könnyedebb sorozat volt, mint amilyen az új Daredevil sorozat várhatóan lesz, ami magyarázatot adhat arra, hogy miért nem volt D’Onofrio Kingpinje ennyire brutális. Maga Daredevil ugyanezen a folyamaton ment keresztül a She-Hulk: Ügyvéd a törvényben című két epizódos sorozatban, ahol Cox a karakter könnyedebb változatát játszotta. Mivel az MCU-nak az új sorozattal teljesen át kell ölelnie a sötétséget, a Daredevil: Újjászületés olyan komor lehet, amennyire csak szükséges.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu