The Witcher: Yennefer színésznője nyilatkozott Liam Hemsworth Geraltjával kapcsolatban!

MOZI HÍREK – A The Witcher sztárja, a Yennefert alakító Anya Chalotra a Liam Hemsworth-szel való kapcsolatáról elmélkedett Henry Cavill hirtelen távozása után. (SPOILER VESZÉLY a The Witcher 3. évad 2. része kapcsán!)

 

 

A Yennefert alakító Anya Chalotra alig várja, hogy Liam Hemsworth mellett játszhasson a The Witcher-ben. Miután Henry Cavill beleegyezett, hogy lemond a szerepéről, a 3. évadban utoljára lépett fel Blaviken mészárosaként. Mivel a Nilfgaarddal való háború a láthatáron van, Yennefer és Geralt össze kell fogjon, ha meg akarják találni a módját annak, hogy Ciri (Freya Allan) biztonságban legyen. Hemsworth a 4. évadtól Cavillt váltja majd a címszereplő szerepében.

A Digital Spy-nak adott interjújában Chalotra arról beszélt, hogy karaktere mennyire működik együtt a Hemsworth-féle változattal a The Witcher 4. évadában, és továbbra is optimista az új szakasszal kapcsolatban.

„Nem aggódom. Zseniális lesz. Tényleg így gondolom. Úgy értem, öt évet töltöttünk együtt ezen az utazáson, és annyira izgatott vagyok Henry miatt. Egy bizonyos ponton ennek véget kellett érnie, Geralt alakításának, és ez hihetetlen volt. Csodálatos időt töltöttünk vele. De új embereket is bevonni ebbe az utazásba, amin most vagyunk, annyira izgalmas ebben a szakaszban.”

„A kémia. Igen, az. Tudom, hogy a kapcsolatuk sokat jelent azoknak, akik szeretik a könyveket. Ez is csak annyira összetett, és minden egyes szakaszban van valami más, amit meg kell találni. Úgy értem, már vagy 100 évesek, és még mindig mennek [nevet]. Még mindig szeretik egymást. Van ott valami.”

 

Véget ért a The Witcher Henry Cavill-korszaka

 

A The Witcher szereplőgárdája Cavill nélkül folytatja a 4. évadot. Úgy tűnik, az 5. évadot is megerősítették. Azonban a széria 3. évadának végeztével Cavill még mindig tartja Geralt szerepét. Nem világos, hogyan fog lezajlani az átalakulás Hemsworth verziójára. A Netflix fantasy-sorozata megtisztelte Cavillt azzal, hogy utoljára szerepelhet a címszereplő szerepében. Ám ez azt jelenti, hogy Hemsworthnek keményen meg kell dolgoznia azért, hogy elérje Cavill kaliberét, különösen azért, hogy megnyerje a közönséget.

Sajnos Cavill távozása kiszolgáltatott helyzetbe hozza a The Witcher-t, hiszen a nézők szinte tökéletesnek tartották Geralt megtestesítését.

A könyvek és a játékok hatalmas rajongójaként megértette Geralt karakterét. Például a modorát és a pszichéjét. Durva és szigorú külsőt nyújt, de szörnyeteges testalkata mögött ott lapul a lágyság. A Yenneferrel és Cirivel való interakciói valóban meghatóak, hiszen Chalotra varázslónője mélyen kötődik Cavill Geraltjához. Ezt az intenzív kapcsolatot nehéz lesz megismételni a The Witcher 4. évadában, ahol most Hemsworth veszi át Geralt szerepét.

Forrás: Digital Spy

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu