Kiderült, mi okozhatta Robert De Niro unokájának halálát!

MOZI HÍREK – Robert De Niro unokája, Leandro De Niro a boncolás szerint tiltott drogok, köztük fentanil „mérgező” kombinációjától halt meg.

 

 

Robert De Niro unokája, a 19 éves Leandro De Niro tiltott kábítószerek „mérgező” kombinációjától halt meg – közölte a New York-i orvosszakértő kedden. A boncolási eredmények szerint Leandro szervezetében fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-aminoklonazepam, ketamin és kokain volt a halála idején. Utóbbit „balesetnek” minősítették.

A nő, akit a néhai tinédzser túladagolásával kapcsolatban letartóztattak, állítólag figyelmeztette őt a fentanil tartalmú tablettákra, amelyeket feltehetően ő adott el neki.

A múlt hónapban publikált büntetőfeljelentés szerint a rendőrök a 20 éves Sophia Marks és Leandro közötti szöveges üzeneteket találtak a hamisított oxikodon és Xanax vásárlásáról néhány nappal a halála előtt. A rendőrség úgy véli, hogy Marks állítólag 15 éves gyerekeknek is adott el tablettákat.

Július 2-án Drena De Niro szívszorító bejelentést tett, hogy a Carlos Rodriguez graffitiművésszel (alias Mare139) közös fiuk elhunyt. A Daredevil Films alapítója azt siratta, hogy bárcsak „a szeretete megmenthette volna” egyetlen gyermekét. „Annyira sajnálom a kicsikémet” – folytatta. „Nyugodj békében és az örök paradicsomban drága kisfiam”.

Drena is elég biztosnak tűnt abban, hogy tudja, mi végzett a fiával. „Valaki eladta neki a fentanillal megspékelt tablettákat, amelyekről tudták, hogy szennyezett, mégis eladták neki” – állította korábban az Instagramon egy érdeklődő kommentelőre válaszolva.

Robert a maga részéről közleményben reagált a tragikus hírre. „Mélyen megrendültem szeretett unokám, Leo halála miatt” – mondta a 79 éves színész a képviselőjén keresztül.

„Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek a részvétnyilvánításért. Kérjük, hogy adjanak nekünk magánéletet, hogy gyászolhassuk Leo elvesztését”.

Leandrót július 8-án helyezték örök nyugalomra. Drena és néhai fia is Manhattanben éltek, és együtt ünnepelték az anyák napját.

Forrás: CBS News

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu