Drew Barrymore-t egy őrült rajongója nyilvánosan lerohanta egy interjúja közben!

MOZI HÍREK – Drew Barrymore, akit az E.T. című filmből ismerhetünk, egy interjú közben került veszélybe, amikor egy férfi megpróbálta elhurcolni. A színésznőt egy másik sztár mentette meg, de a férfi nem adta fel, és másnap Barrymore házát ostromolta. A rendőrség végül elfogta a zavart rajongót.

 

Drew Barrymore nemrég indította el saját talk show-ját, amelyben más hírességekkel beszélget. A műsor népszerűsége miatt sokan szeretnének vele találkozni, de nem mindenkinek jó szándékai vannak. Egy 43 éves férfi, aki állítólag már régóta követi Barrymore-t, hétfőn megpróbálta elrabolni a színésznőt egy nyilvános eseményen.

Barrymore éppen Reneé Rapp színésznővel készített interjút a Mean Girls musicalről, amikor a férfi a nézőtérről felrohant a színpadra, és Barrymore nevét kiabálva próbált megkaparintani. A biztonsági őrök azonnal közbeléptek, és megakadályozták, hogy a férfi elérje Barrymore-t. A férfi hevesen ellenkezett, és azt mondta, hogy ő Barrymore igazi szerelme.

Barrymore nagyon megijedt az esettől, de szerencsére nem esett baja. Rapp gyorsan lekísérte őt a színpadról, és megvigasztalta. A szervezők elnézést kértek az incidensért, és folytatták az eseményt. A rendőrség nem kapott feljelentést az ügyben, de vizsgálatot indítottak.

A férfi azonban nem adta fel, és másnap újra megpróbálta megtalálni Barrymore-t. A férfi biciklivel utazott egy kisvárosba, ahol Barrymore háza van. A férfi azt hitte, hogy Barrymore otthon van, és be akart jutni hozzá. A ház körül több biztonsági kamera is volt, amelyek rögzítették a férfit. A rendőrség értesült a helyzetről, és elfogta a férfit. A férfi ellen zaklatás és betörés miatt emeltek vádat.

Barrymore még nem nyilatkozott az ügyről, de reméljük, hogy jól van, és nem ijedt meg túlságosan. A színésznő sok rajongót szerzett magának az évek során, de ez az eset rávilágít arra, hogy nem mindenki tiszteli a magánéletét. Bízunk benne, hogy Barrymore továbbra is sikeresen vezeti a műsorát, és nem kell többet ilyen rémálommal szembesülnie.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu