A Sárkányok háza második évad a kulisszák mögött! Az új felvételek a Trónok harca fontos csoportját mutatják be

MOZI HÍREK – A Sárkányok háza sorozat második szezonjának legújabb forgatási pillanatképei új fényt vetnek egy jól ismert csoportra, amelynek jelentős szerepe volt a Trónok harca művekben.

 

Az HBO sikeres előzménysorozata, a Trónok harca előtt játszódó Sárkányok Háza, a Targaryen család hatalmának csökkenését meséli el, amit az Örökösödési Tánc néven ismert háború okozott. Ez a háború fokozatosan vezetett a család hatalmának vesztéséhez, amit az eredeti sorozat rajongói már jól ismernek. A Sárkányok Háza második évadának forgatása alatt kiszivárgott információk szerint a produkció még mindig zajlik, ennek ellenére, hogy a színészek szakszervezetei sztrájkolnak. Egy új tweet szerint, amit a Redanian Intelligence osztott meg, az Éjjeli Őrség tagjai érkeznek Bourne Woodsba. A videón, férfiak sötét, Trónok harcás köpenyekben, lovakon lovagolnak, miközben a stáb mosolyogva figyeli őket. A tweet két képpel is kiegészült, hogy a rajongók alaposabban megvizsgálhassák az öltözéket.

Az Éjjeli Őrségnek a Sárkányok Házában történő megjelenése, ami körülbelül két évszázaddal az eredeti Trónok harca eseményei előtt játszódik, felveti a kérdést, hogy az Éjjeli Őrség mennyi ideje létezik. A rajongók azonban valószínűleg izgatottan várták már a visszatérésüket. A jelenlétük megerősítésével a nézők újra számíthatnak rá, hogy Westeros rettegett védelmezői újra részt vesznek az általuk védett területeket fenyegető sötétségben és intrikákban.

A második évad új irányt mutat a sorozatban, miközben betartja a showrunner korábbi ígéretét, hogy a Sárkányok Háza második szezonja jobban fog hasonlítani a Trónok harca második évadjához. A rajongók így egy tradicionálisabb, Trónok harcás stílusú sorozatot kapnak, ami a Sárkányok Táncának cselekményszálát dolgozza fel. A sorozat folytatni tudja-e az első évad sikerét, miközben még nagyobb nézőszámot is próbál elérni, az még kérdéses.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu