Mortal Kombat 1: komoly gond lehet a játék egyik konzolos változatával?!

A rajongók gyenge grafikáról és vizuális hibákról számolnak be a Mortal Kombat 1 Switch portjában, olyannyira, hogy azt mondják a játékosoknak, kerüljék el.

 

 

A Switch-tulajdonosok kevésbé elégedettek a Mortal Kombat 1 grafikai teljesítményével a Nintendo konzolján. A NetherRealm legújabb 2D-s verekedős címe csak a hét végén jelenik meg teljes egészében. Ám azok a rajongók, akik előrendelték az MK1 egyik prémium kiadását, a korai hozzáférésnek köszönhetően már játszhatnak vele. A játék fogadtatása összességében pozitív volt. A kritikusok dicsérik a villámgyors harcot, a lenyűgöző grafikát és a szórakoztató játékmódok sokaságát.

Amikor bejelentették, hogy a Mortal Kombat 1 a PlayStation 5 és az Xbox Series X mellett Nintendo Switch-re is megjelenik, sok rajongó aggodalmának adott hangot, hogy a Nintendo konzoljának gyengébb hardvere nem fogja tudni kezelni a játék megjelenés előtti trailerekben mutatott grafikai intenzitást.

Különösen azért, mert a NetherRealm úgy döntött, hogy nem adja ki a játékot a hasonló teljesítményű PS4-re és Xbox One-ra.

Most, hogy egyre többen játszhatnak a Mortal Kombat 1-gyel, úgy tűnik, hogy a Nintendo Switch verzióval kapcsolatos félelmek beigazolódtak. Ahogy arról a Dexerto beszámolt, a játékosok a gyenge grafikára és a vizuális hibákra panaszkodnak. Bár az MK1 állítólag egyenletesen 60 FPS-sel fut a Switch-en, egy johniibo nevű TikTok-felhasználó megmutatta a port néhány kérdéses és hibákkal teli grafikáját. Ez igencsak hasonlított a 2000-es évek eleji játékokhoz. A probléma nem egy adott konzolhoz kötődött. Johniibo egy másik Switch-en is megpróbált játszani az MK1-gyel – és ugyanezzel az eredménnyel találkozott.

Johniibo állításait hamarosan megosztották a Twitteren, és számtalan felhasználó saját rossz tapasztalataival támasztotta alá állításait, és azt tanácsolta az embereknek, hogy ne vásárolják meg a Mortal Kombat 1-et Nintendo Switchre.

A rossz általános grafikai minőség mellett az MK1 néhány bejelentett hibája állítólag a játékmenetre is hatással van. Emiatt a játékosok a Switch-verziót rosszabbnak ítélik a többi platformon játszottakhoz képest. A Nintendo Switch játékon belüli rögzítési funkciója nem működik ebben az esetben. Ez megnehezíti a játékosok számára, hogy külső hardver nélkül jó minőségű felvételeket osszanak meg a játékról akció közben.

Míg a korai hozzáférésű játékosok élvezik az MK1-et PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en, azok, akik Nintendo Switch-en vásárolták meg a játékot, alulteljesítő látványt és potenciálisan játékromboló hibákat tapasztalnak. A NetherRealm nemrég kiadott egy frissítő javítást a Mortal Kombat 1-hez a héten esedékes teljes megjelenés előtt. Így van rá esély, hogy a Switch-játékosok által tapasztalt problémák némelyikét orvosolják. A panaszok puszta mennyisége azonban aggasztó jel a Nintendo Switch-en futó MK1 számára.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu