Jól fog menni fog a te platformodon is?! Így teljesít a Mortal Kombat 1 különböző játékgépeken és számítógépen!

Hamarosan itt az új Mortal Kombat reboot, és a várakozás egyre csak nő. A NetherRealm nem hagyja ki a Nintendo Switchet sem; a játék ezen kívül PC-n és az aktuális konzolgeneráción is elérhető lesz. Mindennek köszönhetően utazás alatt is élvezhetjük a játékot, sőt, nem csak a Switchen, de a Steam Decken is. Lássuk, milyen kompromisszumokat kell kötnünk a mobilitás érdekében!

 

Az ElAnalistaDeBits publikált egy videót, amelyben a Mortal Kombat 1 Switches, Steam Deckes, Xbox Series S-es és PS5-ös verzióit hasonlítja össze. A PS5 grafikus részletei kiemelkednek, amit nem meglepő, tekintve hogy nem a legerősebb X-széria, hanem az alacsonyabb kategóriát képviselő S-sorozattal vetették össze. Az S verzió sem teljesít rosszul, de a képi élesség és a háttér nem felel meg a PS5-ös verzióhoz képest. A Switch és a Deck közötti kompromisszumok változóak. Néhány aspektusban a Switch, másokban a Deck teljesít jobban. Mindkét eszközön a karakterek és a hátterek kevésbé részletesek, különösen a szemek területén, amelyek esetében egy-egy 2000-es évekbeli játék is eszünkbe juthat. Ezeket az eszközöket nem arra tervezték, hogy elképesztő grafikát nyújtsanak.

Hogyan teljesít a Mortal Kombat 1 a különböző platformokon? Xbox Series S-en és PS5-ön a játéksebesség hasonló, körülbelül 60 fps, de a Fatal Blow-k során ez az érték mindkét platformon drasztikusan csökken. Az Xbox Series S-en a játék dinamikus 1440p@60fps-ben fut (általában 1152-1080p), míg a PS5-en dinamikus 4K@60fps-ben (általában 1800-1728p). A teszt alapján a Steam Decken a játék 40-50 fps között mozog (800p@40fps), míg a Switchen (900p@60fps) az átlagsebesség 54 fps, de ez nagyobb effektek alatt lecsökken. Tehát a Fatal Blow a Switch számára is „halálos”. Ha kíváncsiak vagytok, hogy az Xbox Series X, az S és a PC-verziók hogyan teljesítenek egymáshoz képest, nézzétek meg a másik videót is!

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én kerül forgalomba a fent említett platformokon.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu