Keanu Reeves nem volt megelégedve a John Wick: 4. felvonás befejezésével?!

MOZI HÍREK – Keanu Reeves halált kívánt John Wick: 4. felvonás végén, de a producer szerint sikerült meggyőzni. SPOILER VESZÉLY!: Ez a bejegyzés részleteket tartalmaz a John Wick: 4. felvonás befejezéséről!

 

 

Keanu Reeves elfáradt az akciódús John Wick: 4. felvonás (John Wick: Chapter 4) forgatásának végére. Állítólag megkérte a franchise producerét, Basil Iwanykot, hogy hagyja békében nyugodni a karakterét.

Iwanyk a Collidernek adott interjújában beszélt a film végéről – és a további fejezetek lehetőségéről.

A 4. rész végén Reeves Wickje a párizsi Sacre Coeur lépcsőjén vív egy királyi csatát Donnie Yen Caine-je és Bill Skarsgård Márkija ellen. Hosszú történet, röviden: Wick úgy tűnik, hogy a leszámolás után jobb létre szenderül.

Na persze. Vagy legalábbis valószínűleg na persze…

„A 2., 3. és 4. film után ezeket a filmeket készíteni annyira kimerítő, és ez tönkreteszi Keanut, fizikailag és érzelmileg is” – mondta Iwanyk az interjúban. „A végére mindig azt mondja: >>Nem tudom ezt még egyszer megcsinálni<<, és mi egyetértünk vele. A srác teljesen kimerül a végére, mert csak úgy elszabadul és belevág. Úgy volt vele, hogy >>Végleg meg akarok halni a film végén<<. Mi meg azt mondtuk: >>Tudod, hagyunk egy 10%-os kiskaput.<<„

Iwanyk, aki a The Continental című Wick spin-offot népszerűsíti, azt mondta, hogy Reeves és a Wick rendezője, Chad Stahelski „összeülnek, hogy kitalálják, mi legyen ez a történet” egy újabb lehetséges Wick-fejezethez.

„Úgy jellemzem, hogy ők olyanok, mint Paul McCartney és John Lennon, én pedig Ringo vagyok” – mondta Iwanyk. „Felhívnak, és tudatják velem, hogy >>Rendben, találkozunk. Itt és itt fogunk találkozni, és itt van a sztorink.<<„ Bár ez még nem tekinthető egyértelműen egy 5. fejezet ígéretének, Iwanyk azt mondta:

„Mindannyian akarunk egy másik John Wicket. Nem tudjuk, hogyan néz ki és mikor fog megtörténni, de szeretjük egymást és szeretjük ezt az univerzumot.”

A John Wick: 4. felvonás a Starz-on streamelhető, és megvásárolható vagy kölcsönözhető a VOD-szolgáltatókon. A kontinentális premier szeptember 22-én lesz a Peacockon.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu