Robert De Niro egy Uber-reklámban parodizálja ikonikus filmjét, a Taxisofőrt?!

MOZI HÍREK – A Taxisofőr írója Robert De Niro ikonikus filmszerepének megismétlését kifogásolja egy friss Uber-reklámban..

 

 

Paul Schrader, a Taxisofőr forgatókönyvírója a Facebookon osztotta meg reakcióját arra a mostanra megcáfolt pletykára, miszerint Robert De Niro újra eljátssza Travis Bickle szerepét.

Paul Schrader, a Taxisofőr forgatókönyvírója reagált a pletykákra, miszerint a film sztárja, Robert De Niro megjelenik a film főszereplőjeként az Uber közelgő brit reklámjában.

A 77 éves írólegenda elítélte az 1976-os Martin Scorsese-dráma sztárját, miután megosztott egy posztot. Ebben azt állítják, hogy De Niro újra eljátszaná Travis Bickle szerepét, ahol a híres Taxi Driver ad-libbe mondaná el híres szövegét.

Schrader a Facebook-oldalán osztotta meg megdöbbenését a pletyka miatt, miszerint De Niro visszatérne a Taxisofőr híres világába.

„Hogy Bob miért tenne ilyet, azt nem tudom megérteni. De nem is láttam. Ha szerencsém van, soha nem is fogom.”

A The Hollywood Reporter azonban arról számolt be, hogy De Niro képviselője tagadta az említett vádakat. Válaszul Schrader és mások megjegyzéseire pontosították a híreket. Igaz, hogy De Niro az Uber U.K. reklámjaiban fog szerepelni. Azonban nem Travis Bickle-ként.

A Taxisofőr az évek során számos filmet inspirált, a Jackie Browntól A Batmanig. Könnyen megérthető a film írójának és a közönségnek az igénye, hogy hagyják a dolgot annyiban. Ne szennyezzék be a film örökségét azzal, hogy De Niro visszatérjen Bickle-ként. Pláne ne így, egy reklámban, ami óhatatlanul viccet csinálna a film emlékéből…

Forrás: Facebook, THR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu