Rá sem ismerünk majd Miles Morales-re a Spider-Man 11. számában?!

Szentelt vizes hálók, mágiával felturbózott Venom-kard és egy saját, menő köpeny – Miles Morales egy újfajta fenyegetés elleni harchoz kap egy kellemes öltözékfrissítést.

 

 

Miles Morales számára ezekben a napokban valóságos a küzdelem. A Pók-érzéke nem működik, mióta szembeszállt a Rabble és Carnage-dzsal. Menekül a magukat Köpenygyilkosoknak nevező polgárőr-ellenes csoport elől. Ráadásul most látta meg élete első vámpírját. A jó hír, hogy néhány vámpírvadász épp most bukkant fel, hogy segítségére legyenek a küzdelemben.

Pókembertől nem idegen, hogy egy idősebb mentorfigurával dolgozzon együtt, legyen az Bosszúálló vagy X-Man.

Ezúttal azonban egy másik fiatal hőssel is összeboronálják, aki épp a saját kiképzésén esik át. Méghozzá Penge lányával, Brielle Brooksszal, más néven Bloodline-nal. Tizenhat éves, és most, hogy Doctor Strange őt elrejtő varázslata feloldódott, Brielle-t több közös vonás fűzi Miles-hoz, mint az apjához. De a Cody Ziglar, Federica Mancin és Bryan Valenzia tollából született Miles Morales: Spider-Man #11-ben mindannyiuknak együtt kell működniük…

Miles megdöbben, hogy vámpírok járnak Brooklynban, bár Penge biztosítja őt, hogy a felemelkedésük nemrégiben történt. A sok stressz ellenére Spidey még mindig segíteni akar a vámpírvadász duónak. Hiszen ez az ő környéke. Nemrég keresztelte el vadonatúj képességét, a Venom-kardot, és ez tökéletes alkalom, hogy használja. Penge örömmel fogadja a segítséget, de elismeri, hogy Milesnak szüksége van egy kis extra felszerelésre ehhez a harchoz.

Miles új jelmeze több mint egy menő öltözék, van néhány extra trükkje, ami a vámpírvadászathoz szükséges. Van egy utility belt, ami úgy néz ki, mint egy egyedi Spider-Sai. A hálóját szenteltvízzel itatták át, ami erős fegyver a vámpírok elleni harcban. Az ősi mágia is része „annak a kis méreg-dolognak, amit csinálsz”, vagyis a Venom Strike és a Venom-Saber komoly fejlesztéseket kapott. A magasabb nyakrész megvédi Miles-t a vámpírok kedvenc harapási helyétől is, ami némi védekező erőt ad neki.

Mivel Brielle kabátján speciális zsebek vannak a karóknak, lehet, hogy ez az, amit Miles új használati öve is tartalmaz.

Miles azonban jelenleg a mentális egészségével küzd. Így egy teljesen újfajta gonosztevővel szembenézni nem biztos, hogy a legjobb dolog lenne számára. A Pók-érzéke túlpörög, és akkor is ideges lesz, amikor nincs fenyegetés a közelben. Ha Penge olyan eszközöket ad Milesnak, amelyek nem a Pókember-erejétől függenek, az hasznosabb lehet, mint azt ő maga gondolná. Az előzetes azt ígéri, hogy ő és Penge nem fognak egyetérteni ebben a harcban, de amire Miles Moralesnek most mindennél nagyobb szüksége van, az a támogatás.

Forrás: LoCG

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu