Új Penge film: kivághatnak egy népszerű Marvel karaktert?!

MOZI HÍREK – A Mahershala Ali főszereplésével készülő Penge rebootból állítólag kivágtak egy karaktert, akiről korábban azt hitték, hogy megerősítették a filmben való szereplést.

 

 

Miközben a Marvel Studios Penge rebootja a gyártás felé halad, a hírek szerint egy jelentős változtatás történt a film cselekményében. Kit Harington Fekete Lovagja állítólag nem lesz olyan fontos, mint eredetileg tervezték.

Penge 1973-ban mutatkozott be először karakterként, mint szellemes, magasan képzett vámpírvadász, aki immunis a vámpírharapások hatására.

A legújabb Penge-film hosszú időt töltött az előkészületekben. A Marvel Studios 2019-ben jelentette be a Penge rebootját. Azóta a filmet késések és rendezőváltások érték. Ráadásul a forgatókönyv számos átíráson ment keresztül. Jeff Sneider szerint néhányat Mahershala Ali kért. Bár Sneider nem árult el részleteket arról, hogy Ali átírásai mit tartalmaztak, a The Hot Mic podcast egyik epizódjában megemlítette, hogy a legtöbb átírás a forgatókönyv karcsúságának megtartására irányult. Sajnos ez állítólag azt eredményezte, hogy Kit Harington Fekete Lovagját kivágták a filmből.

„Valaki azzal kereste meg, hogy a Penge filmmel kapcsolatban egy kicsit jobb lett a helyzet. A dolgok formálódtak, a forgatókönyv karcsúbb és gonoszabb lett, és kivágták a zsírt, de a forgatókönyv, amiről hallottam, olyan 87 oldalas volt, mintha nem lett volna elég, és csontig leborotválták volna… Amit kivágtak, azt hallottam, hogy a Penge az Eternals-hez és Kit Harington Fekete Lovagjához kötődött volna” – mondta Sneider. „A Fekete Lovag már nem igazán érintett a Penge dologban.”

A rajongók emlékezhetnek az Eternals utójelenetére, amely Harington jövőbeli MCU-s szerepvállalását ígérte. A jelenetben Harington karaktere, Dane Whitman – aki a filmben végig Sersi barátjaként tűnt fel – kinyitott egy táskát, amiben az ébenfekete penge volt. Miközben a pengét bámulja, egy Ali Blade-ként azonosított hang megkérdezi Whitmant, hogy készen áll-e a fegyverre.

Annak idején ezt a pillanatot bizonyítéknak tekintették arra, hogy Harington szerepet kap az új Penge-filmben, és bár úgy tűnt, hogy ez a szándék meg is valósul, ám a Fekete Lovag rajongói csalódással nézhetnek szembe, ha Sneider szavai igazak.

Ez a felfedezés bizonytalanná teszi a Fekete Lovag jövőjét. Bár hivatalos bejelentés nem történt a karakter Penge rebootból való távolmaradásával kapcsolatban, arról sem volt szó, hogy a Fekete Lovag a Marvel Studios más médiaműfajában is megjelenne. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Fekete Lovag végleg eltűnik az MCU-ból. A Marvel képregényekben a Bosszúállókhoz és az Örökkévalókhoz fűződő kapcsolata miatt könnyen beilleszthető karakter több történetszálba. Egyelőre a Fekete Lovag rajongóinak várniuk kell. Hamarosan meglátjuk, hogy a Marvel Studios hogyan dönt úgy.

Forrás: The Direct

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu