Wesley Snipes szerint Mahershala Ali „nagyszerű” lesz Penge szerepében

MOZI HÍREK – Mahershala Ali a hivatalos Marvel Cinematic Universe reboot-filmekben alakítja majd Pengét, a nagy sikerű Penge-filmek sztárja, Wesley Snipes pedig alig várja, hogy láthassa.

 

 

Wesley Snipes nem fukarkodik a dicsérő szavakkal. Sokak szerint Snipes Penge-filmtrilógiájával indult a szuperhősfilmek boomja, amely az elmúlt két évtizedben rohammal vette be Hollywoodot. A karakter új inkarnációját Mahershala Ali fogja alakítani, amikor – remélhetőleg hamarosan – Penge belép a Marvel Moziverzumba.

Most éppen a Twitteren jelezte Wesley Snipes, hogy mennyire támogatja Alit ebben a szerepben. Egy Penge-rajongó posztját retweetelte, amiben ez állt: „Sok szerencsét Mahershala Ali-nak, aki, biztosra veszem, hogy zúzni fog Pengeként, de nehéz lesz túlszárnyalnia Wesley Snipes-t”. Snipes a maga részéről megmutatta, hogy teljesen biztos benne: Ali remekül megállja a helyét a szerepben, hiszen azt írta:

„Nagyszerűen fogja csinálni”.

Nem Wesley Snipes az egyetlen Penge színész, aki Mahershala Alinak sok sikert kíván a szerephez. Kirk „sticky Fingaz” Jones, aki a Penge: A sorozatban játszotta a vámpírvadászt, nemrég szintén támogatásáról biztosította a két Oscar-díjas színészt.

Stephen Dorff, aki az eredeti Pengében a gonosztevő Deacon Frostot alakította, szintén nagy reményeket fűz Mahershala Ali alakításához. Bár szkeptikus volt azzal kapcsolatban, hogy az új író és rendező kellően kreatívan kezeli-e majd Penge történetét, Dorff tudja, hogy Ali „nagyszerű lesz a szerepben”, mivel „pokoli jó színész”. A dicséret azért volt figyelemre méltó, mert Dorff nem sokkal korábban még fújt a Marvel-filmekre, de mégis úgy érezte, hogy Ali ettől függetlenül csodálatos lesz. (Tegyük hozzá, hogy Dorff és Ali már játszottak is együtt, például a nagy sikerű A törvény nevében című sorozat harmadik évadában, tehát személyesen is megtapasztalhatta, mennyire tehetséges színész a méltán elismert Ali.)

Az új Penge-filmet Bassam Tariq rendezi majd. A rendező korábban az Indiewire-nek elmondta, hogy az új Penge csapata nem tagadhatja le azt, amit Wesley Snipes tett, hogy segített megteremteni ezt a szuperhős-jelenséget, és nagyon izgalmas, hogy Alival együtt dolgozhat az új filmen. Tariq elmondta: „Egy fekete férfi teremtette meg a szuperhősök világát, amiben most élünk, ez az igazság. Az, hogy most olyan tehetséges nagyágyúkkal dolgozhatok együtt, mint Mahershala Ali, és az író Stacy Osei-Kuffour, annyira, de annyira megtisztelő; hogy igazi fekete nagyágyúkkal és fekete tehetségekkel dolgozhatok együtt. Számomra megtiszteltetés, hogy velük lehetek ebben a szobában, és hallgathatom őket, tanulhatok tőlük, miközben ezen a projekten dolgozunk.”

Most, hogy Penge hivatalosan is az MCU része, nagy várakozás előzi meg a karakter saját filmjét Mahershala Alival. Mivel a Marvel-projektekben megmaradnak a multiverzum koncepciójánál, az is elképzelhető, hogy egyszer még Wesley Snipes változatát is viszontláthatjuk.

Forrás: Twitter, Movieweb

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu