Ki lehet a következő Penge Wesley Snipes után? Ray Fisher jelentkezett a szerepre!

MOZI HÍREK – Igen sok szó eset már arról, hogy a Marvel végre összeszedi magát és áldását adja egy újabb Penge filmet készítésére. De még ha ez meg is történik, elég esélytelen, hogy a már idősebb Wesley Sniper egy újonnan induló sorozat sztárja legyen. Emiatt is indultak el a találgatások, hogy ki válthatná fel az egykor oly népszerű, 56 éves sztárt a szerepben.

Maga Ray Fisher jelentkezett, aki az Igazság Ligájában Cyborgot alakította. Mivel eléggé úgy tűnik, hogy az Igazság Ligája franchise-t végleg elkaszálták, Fisher számára ez egy nagy lehetőség lehetne. Bár terveztek ugyan egy különálló Cyborg filmet is, de egyelőre a megvalósulás esélye minimális.

Természetesen nem Ray Fisher az egyedüli, aki szóba jöhet Blade szerepére. Sokan emlegették például Anthony Mackie-t, aki már két Marvel filmben is játszott, vagy Daniel Kaluuyát, a Tűnj el!  főszereplőjét is, aki a Fekete Párducban is játszott egy mellékszerepet.

Persze, akár még az is előfordulhat, hogy az idősebb Penge vonalat követik és akkor akár a jó öreg Wesley Snipes is visszatérhet, akinek ugyan az adócsalásért letöltött börtönbüntetése miatt alaposan megkopott a renoméja, de még így sokan hozzá kötik Penge karakterét.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu