Mi történik a Diablo IV-gyel?! A Steam-es indulása nagyon rosszul alakul…

A játékosok elégedetlenségüknek adtak hangot, amikor a Diablo IV debütált a Steamen, és negatív kritikák özöne árasztja el a platformot…

 

 

A Diablo IV-et a Steamen való megjelenése óta elárasztották a negatív kritikák. A Blizzard akció-RPG-je úgy tűnik, hogy nehéz helyzetbe került. Játékosok áradata fejezte ki csalódottságát a Steam oldalán, ami kérdéseket vet fel a program jelenlegi állapotával kapcsolatban.

A játék eredetileg sikeresen indult nyáron. Dicséretet kapott a játékosoktól és eladási rekordokat döntött a Blizzard. Az új részt nagy várakozás előzte meg, hiszen a Diablo III óta több mint tíz év telt el. A Steam-en való nemrégiben történt megjelenése azonban elégedetlenségi hullámot indított el a játékosok körében.

Negatív kritikák árasztották el a Steam oldalát, miután a Diablo IV október 17-én megjelent a platformon. A játékosok nemtetszésüknek adtak hangot a játék különböző aspektusaival, köztük az árképzési modellel kapcsolatban. A mikrotranzakciók és a battle pass beépítése egy 70 dollárba kerülő játékba felháborított néhány rajongót. A negatív kommentek mennyiségben majdnem megegyeztek a pozitívakkal, egyesek több mint ezer reakciót gyűjtöttek be.

A pénzügyi aggályokon túl a játékosok problémás felhasználói interfész elemeket és számos frusztráló hibát azonosítottak, amelyek a játékmenetet akadályozzák.

Ezek a problémák veszélyeztetik a játék általános élvezetét a Steamen. Jelentős vitapontot képeznek. Ezek a platformon megjelenő negatív kritikák nemcsak a játék jelenlegi állapotát kérdőjelezik meg. A franchise hosszú távú hatásaival kapcsolatos aggodalmakat is felvetnek.

A játékosok egyre inkább hangot adnak elvárásaiknak és a pénzügyi nyereségesség és a tökéletes játékélmény biztosítása közötti egyensúlynak. A játékosok visszajelzései jelentősen befolyásolhatják egy játék sikerét és hírnevét. Még egy olyan franchise-on belül is, amely olyan nagy múltra visszatekintő, elismert játékokkal rendelkezik, mint a Diablo.

A kezdeti viták ellenére a Diablo IV Season of Blood végre megérkezett. Számos izgalmas változást hozott, amire a játékosok vártak, köztük egy új vámpír gonosztevőt. Még nem tudni, hogy a bonyolult Steam-indítás beárnyékolja-e ezt a várva várt frissítést, és hogy a Blizzard hogyan fogja kezelni ezeket a problémákat és panaszokat.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu