Like a Dragon: Infinite Wealth: ez lehet majd a széria leghosszabb játéka?!

A Like a Dragon: Infinite Wealth fejlesztője elárulta, hogy a játék a sorozat leghosszabb címe lesz, és napokig is eltarthat majd a befejezése.

 

 

Az RGG Studio vezetője, Masayoshi Yokoyama megerősítette, hogy a Like a Dragon: Infinite Wealth a sorozat leghosszabb játéka lesz. A Yakuza-sorozat 2005 óta fut, de az IW a régi rajongók elvárásait is felülmúlhatja.

A SEGA Yakuza franchise-hoz több mint 20 játék tartozik, mivel a Judgment és a Yakuza: Like A Dragon ugyanahhoz az univerzumhoz kapcsolódik.

A hagyományos Yakuza-címek gyors akcióharcot kínálnak. Míg a Yakuza: Like a Dragon a fordulóalapú mechanikára összpontosít. A Judgment pedig inkább nyomozós elemeket tartalmaz. Bár mindegyik spin-off sorozat saját stílust kínál, valamilyen módon mégis mindannyian kapcsolódnak a Yakuza helyszíneihez és karaktereihez. Ezek a játékok jó néhány órát igényelnek, de a Like a Dragon: Infinite Wealth mindet felülmúlhatja.

Az Automaton Media által nemrég angolra fordított interjú során az RGG stúdió vezetője, Masayoshi Yokoyama elárult néhány részletet a Like a Dragon: Infinite Wealth-tel kapcsolatban. A fejlesztő szerint a következő cím lesz a sorozat leghosszabb játéka. Yokoyama megerősítette, hogy a játék befejezése több mint két egész éjszakás játékmenetet vesz majd igénybe. A fejlesztő arra is utalt, hogy a játékosok rosszul lehetnek, ha megpróbálják egy menetben befejezni a játékot.

Az Infinite Wealth ünnepi hangulatú, Yokoyama reméli, hogy a megjelenés előtt rengeteg hype-ot biztosít majd a játéknak.

Yakuza: Like A Dragon több mint 45 órát vesz igénybe a fő történet befejezéséhez. A Yakuza 5 pedig 50 órányi kampányt biztosít, így az IW-nek magasra kell tennie a lécet. Ahogy Masayoshi Yokoyama utalt rá, a friss fejlesztés mindkét játékot felülmúlja majd. Így akár a 60 órát is meghaladhatja a játékidő. A játék történetét és néhány mellékes tartalmat már bemutattak. Ám egyelőre nem tudni, hogy a játékosok mennyi időt töltenek majd máshol.

Mivel az eddig prezentált új tartalmak olyan melléktevékenységekre koncentrálnak, mint a Dondoko Island trópusi üdülőhely, így a kampányon kívül is több órát kínálhatnak. Tekintettel arra, hogy a Like a Dragon: Infinite Wealth Dondoko szigete rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, a játékosok több időt fordíthatnak a játék melléktartalmára, mint a korábbiakra. Mivel néhány Yakuza-játék teljes befejezése több mint 100 órát vett igénybe, ez a bejelentés ennél is hosszabb élményt sejtethet…

Forrás: Automaton Media

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu