Olyan új játékmódot kap a Like a Dragon: Infinite Wealth, amire végképp nem számítottunk! [VIDEO]

A jövő évi Like a Dragon: Infinite Weatlh egy teljesen új módot mutat be, amelyben a játékosok saját NPC-kből álló közösséget építhetnek az Animal Crossing mintájára…

 

 

A Like a Dragon: Infinite Wealth az Xbox Partner Preview bemutatója során egy izgalmas új módot leplezett le. Utóbbi a Nintendo hatalmas népszerűségnek örvendő Animal Crossing franchise-jára emlékezteti a rajongókat.

A múlt hónapban a fejlesztő Ryu Ga Gotoku Studio bejelentette, hogy január 26-án jelenik meg a korábban Yakuza néven ismert, népszerű akció-RPG franchise várva várt nyolcadik, fővonalbeli része.

Yakuza: Like a Dragon, amely 2020-ban jelent meg, egy új korszak kezdetét jelentette a sorozat számára. Új, különc hősöket mutatott be Ichiban Kasuga vezetésével, és először hozott fordulóalapú harcot a franchise-ba. Idén a Like a Dragon franchise hiperaktív volt: 2023-ban két címet is megjelentetett. A Like a Dragon: Ishin, a 2014-es spin-off remake-je, amely az 1800-as évek közepén, Kyóban játszódik. Az év elején jelent meg, jelentős dicséretekkel. Egy másik spin-off, a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name novemberben jelenik meg. Ez a franchise ikonjának, Kazuma Kiryunak a történetét veszi fel a jövő évi fővonalas Infinite Wealth előtt, ahol újra összeáll Ichiban Kasugával Hawaiin.

A Like a Dragon: Infinite Wealth lényegében már csak egy karnyújtásnyira van januárban. A játék az Xbox Partner Preview bemutatóján bukkant fel más nagy, hamarosan megjelenő harmadik féltől származó játékok mellett. Az eseményen bemutatták az Infinite Wealth új trailerét. Ez a Dondoko Island nevű vadonatúj módot mutatta be.

Egy egész szigetet, amely lényegében úgy működik, mint az Animal Crossing, lehetővé téve a játékosok számára, hogy házakat építsenek és rendezzenek be, és egy egész közösséget népesítsenek be NPC-kkel.

A háromperces trailer elején Ichiban viccesen egy delfinnel lovagol át a tengeren, hogy megérkezzen a Dondoko Islandre. Onnan mutatta be, hogy a játékosok a sziget körül felfedezéssel, halászattal, kőfejtéssel és bogárfogással gyűjthetnek majd nyersanyagokat. Ezekből az anyagokból építményeket és bútorokat építhetnek az NPC-k számára. A videó arra is utalt, hogy esetleg meg kell majd védeni a Dondoko szigetet a nem kívánt kalózoktól. Egyelőre nem világos, hogy a játékosoknak meddig kell majd eljutniuk a játék történetében, hogy bejuthassanak a szigetre. Az ehhez hasonló módok a sorozatban, például a Yakuza: Like a Dragon üzleti menedzsment módja, általában csak a játék több hosszú fejezetének végén válnak elérhetővé.

A Like a Dragon franchise-tól nem idegenek a kissé bárgyú és excentrikus mellékes módok, a Dondoko Island pont ebbe a bolondos hangnembe illeszkedik.

Lehetséges, hogy az Animal Crossing: New Horizons mainstream sikere 2020 elején arra inspirálta a Ryu Ga Gotokut, hogy valami hasonlóval próbálkozzon az Infinite Wealthben. Az Ishin ugyan már megjelent az év elején. Azonban a Like a Dragon rajongóknak még sok várakozásra van okuk a következő hónapokban. Hiszen a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name néhány hét múlva jelenik meg, az Infinite Wealth pedig 2024-ben indul.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu