Like A Dragon: Infinite Wealth: fizetni kell a New Game+ végigjátszásért!

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studios kissé túlzásba vitte a Yakuza 8-cal a mohóságukat.

 

A Like A Dragon: Infinite Wealth jó fogadtatásnak örvendett. A minijátékok, a két főszereplő, az őrült stílus, a dráma és a humor továbbra is jelen van, de a Yakuza: Like A Dragon kezdeti megjelenését követi a DLC-k által kijelölt útvonal. Magyarul: ha esetleg másodszor is végigjátszanánk az Infinite Wealthet, megőrizve a képességeinket, szintünket, ilyesmit, akkor azért fizetnünk kell, ugyanis a New Game+ (innentől csak NG+) fizetős fal mögé lett téve…

A kérdéses DLC neve Masters Vacation Pack. Ezt a Like A Dragon: Infinite Wealth Deluxe és Ultimate kiadása tartamazza. Ha végigjátsszuk a játékot a három nehézségi szint valamelyikén (Normal, Hard, Legend), akkor azt az elmentést használva újrakezdhetjük a különleges kosztümökkel és tárgyakkal, átélve Big Swell történetét is. Mindez csak ebben a pakkban érhető el a hivatalos jellemzés szerint. A baj ott van, hogy a megfogalmazás is úgy bukkan fel, hogy a NG+ is a DLC része.

Anno a Ryu Ga Gotoku 7 is (Japánban felvállalták a hetest a játék címében, a nyugaton nem) hasonlótól szenvedett, ugyanis az eredeti japán megjelenésben a Premium Masters Pack nevű DLC-be zárták az NG+-t. Mire a SEGA lokalizálta a játékot, átgondolta az egészet, és errefelé ez a lehetőség alapból a játék része volt. Így is voltak DLC-k, például a 15 dolláros Ultimate Costume Pack, azaz a japán kiadó mohósága alaposan jelen volt.

A játék weboldala szerint a DLC-ket külön is meg lehet vásárolni, de ki kell emelnünk, hogy a Like A Dragon: Infinite Wealth alap verziója 70 dollár, míg a Masters Vacation Packot tartalmazó Deluxe verzió 85, azaz 15 dollárt (28 ezer forint helyett 34-et) kell fizetni az NG+-ért a január 26-án PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő játékban…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu