Kevin Costner kitálalt: ez lehet a valódi ok, amiért otthagyta a Yellowstone-t?!

MOZI HÍREK – Kevin Costner őszintén és nyíltan beszélt a Yellowstone-ból való kilépésével kapcsolatban elterjedt történetekről, és helyre tette a dolgokat.

 

 

Kevin Costner tisztázta a Yellowstone sorozatból való távozásával kapcsolatos számos történetet. Valamint azt, hogy saját filmje, a Horizon forgatásával soha nem volt probléma. Hónapok óta pletykákkal, hangzatos sztorikkal kiszínezett téma Costner távozása Taylor Sheridan egyre bővülő Paramount-sorozatából. Miután korábban arról beszélt, hogy a jövőben szívesen dolgozna újra Sheridannel, az Oscar-díjas rendező most kifejtette a maga oldalát, hogy miért vált frusztrálóvá a Yellowstone szerepe.

Costner a Horizon: An American Saga-t hozza a 2024-es cannes-i filmfesztiválra, ami egyike azon kevés alkalmaknak, amikor megjelenik a rangos eseményen.

Miután közel 100 millió dollárt pumpált saját pénzéből a projektbe – eddig -, Costner teljes erőbedobással támogatja a többrészes filmes eseményt, amely a nyár nyitánya lesz. Azonban, mint elmondta, a film forgatása sosem Yellowstone ellenében zajlott. Sheridan sorozatának folyamatos változtatásai okozták a problémát. Ahogy a Deadline-nak nyilatkozott:

„Nos, az elmúlt évben nem érintett jól, ahogyan beszéltek a dologról. Nem volt őszinte. Úgyhogy most egy kicsit arról beszélek, hogy mi volt az igazság. Szerződést kötöttem az ötödik, hatodik és hetedik évadra. Februárban, két-három hónapos tárgyalás után újabb szerződést kötöttek. Azt újra akarták csinálni, és a hatodik és hetedik évad helyett 5A és 5B lett, és talán megcsináljuk a hatodikat. Ezeket nem tudták megcsinálni. A Horizon középre került, de a Yellowstone volt az első helyen. A [Horizon-t] a résekbe illesztettem be. Csak folyamatosan mozgatták a réseiket.”

 

Kevin Costner őszinte véleménye a Yellowstone-ról szóló „baromságokról”

 

Ugyanebben az interjúban Costner hosszasan megosztotta a véleményét a sok „hazugságról”, amit arról mondtak, hogy nem volt hajlandó dolgozni a sorozaton. Azt is részletesen kifejtette, hogy a Yellowstone közelgő epizódjainak egyik legnagyobb problémája az, hogy nem volt kész a forgatókönyv az „5B” néven ismertté vált évadrészhez.

Amikor Costnernek felvetették, hogy a Horizonon végzett munkája miatt a Yellowstone-on való munkája nem egyezett a többi színész elérhetőségi idejével, hevesen tagadta a dolgot.

Costner tovább magyarázta, hogy nagyon egyoldalúan látták, mi történt a Yellowstone leállításával. A felelősség nagy részét az ő nyakába varrták. Így fogalmazott:

„A színfalak mögött zajló dráma egyik változatát másfél évig olvashattátok. Azért hagytam ott a filmemet, hogy időben ott legyek nekik az 5B-nél. Pontosan akkor mentem el, amikor ők akarták, és ez megnehezítette a dolgomat. Kiderült, hogy nem voltak meg a forgatókönyvek az 5B-hez. Még négy napra volt szükségük, hogy befejezzék az első nyolc epizódot. Szóval, a végén azt olvashattad, hogy azt mondtam: >>Nézd, én megcsinálom a saját filmemet. Ha azt akarod, hogy egy hetet dolgozzak, mert meg akarsz ölni, vagy bármi mást, akkor adok neked egy hetet.<< Valójában nem volt annyi hetem, hogy adjak nekik egyet, de azt mondtam, hogy megteszem. Aztán ők [ezt] úgy fordították, hogy csak egy hetet akartam dolgozni.”

„Egy napot sem hagytam ki a munkából. Soha nem mentem el, mielőtt teljesítettem volna a szerződéses kötelezettségeimet.”

Costner minden bizonnyal más képet fest, mint ami több mint egy éve uralja a címlapokat. Ám mindezek ellenére továbbra is elkötelezett amellett, hogy visszatérjen Yellowstone-ba, ha megérkeznek a forgatókönyvek, és szükség lesz a karakterére. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy az, ahogyan Sheridan és mások hagyták, hogy a hibájáról szóló történetek elharapózzanak, nem esik jól neki.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."