Horizon: An American Saga: új részletek derültek ki Kevin Costner mega-filmprojektjéről!

MOZI HÍREK – A Horizon: An American Saga Kevin Costner eddigi legnagyobb filmes vállalkozása.

 

 

A Warner Bros. új felvételeket mutatott be Kevin Costner kétrészes westerneposzából, a Horizon: An American Saga című filmből a CinemaCon rendezvényen. A filmek az 1800-as évek közepén játszódnak, és az Egyesült Államok nyugati terjeszkedését örökítik meg.

Kevin Costner elárulta, hogy a narratíva 12 évet ölel fel, és egy sokszínű szereplőgárda megpróbáltatásait és sikereit mutatja be.

A szereplők között van Danny Huston mint uniós katonavezér, valamint Michael Rooker, Sam Worthington és Luke Wilson is.

A Variety szerint az új felvételek hangsúlyozzák a „Horizon” monumentális méreteit. Costner egy évtized alatt kibontakozó, nagyszabású saga megalkotására vállalkozott. Mivel korábban olyan elismert westerneket rendezett, mint a Farkasokkal táncoló és a Fegyvertársak (Outer Range), nem idegen tőle a műfaj.

A „Horizon” a 80-as évek vége óta szenvedélyes projektje, és egy olyan mélyen személyes történetnek ígérkezik, amelyet már régóta szeretett volna a mozivászonra vinni.

A film hivatalos szinopszisa így szól:

„A Warner Bros. Pictures ikonikus westernfilmjeinek nagy hagyományát követve a Horizon: An American Saga a régi Vadnyugat vonzerejét tárja fel, és azt, hogyan nyerték – és veszítették el – sokak vére, verejtéke és könnyei árán. A polgárháború négy évét, 1861 és 1865 között átívelő, nagyszabású filmes kaland során Costner érzelmes utazásra viszi a nézőket egy önmagával háborúban álló országon keresztül, amelyet családok, barátok és ellenségek szemszögéből élhetünk át, akik mindannyian megpróbálják felfedezni, mit is jelent valójában az Amerikai Egyesült Államoknak lenni.”

 

Kevin Costner epikus elképzelése a többrészes Horizon: An American Saga-ról

 

A Horizon: An American Saga Costner eddigi legnagyobb léptékű projektje. Az 1988-ban eredetileg egyetlen filmnek tervezett alkotás többrészes sagává nőtte ki magát. Costner több szerepet is magára vállal, a filmek sztárja, rendezője, írója és producere.

Míg az első két fejezetnek már van megerősített bemutatási dátuma, Costner kifejezte azon vágyát, hogy a saga négy filmre bővüljön.

A közelmúltban zajló válóper során bírósági dokumentumok kerültek napvilágra, amelyek szerint Costner körülbelül 20 millió dollárt fektetett a gyártási költségvetésbe. „Jelzálogot tettem 10 hektár vízparti területre Santa Barbarában, ahol az utolsó házamat akartam felépíteni… De gondolkodás nélkül tettem. A könyvelőm ettől kib*szottul kiborult. De ez az én életem, és hiszek az ötletben és a történetben” – mondta Costner.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu