Kevin Costner régi álma valósult meg: íme a Horizon: An American Saga előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ráadásul idén nem egy, hanem rögtön két filmmel is jelentkezik Kevin Costner western eposza!

 

 

A western nagyon is él. Szinte minden évben érkezik legalább egy, ha nem több olyan mozi, amelyek képesek arra, hogy bármelyik délután vagy este több szivar mellett is elővegyük őket. Idén nyáron pedig a Horizon: An American Saga első két részének bemutatásával bizonyosodhatunk meg róla. Ez Kevin Costner életre szóló álma, amelynek most jelent meg az első hosszabb előzetese. (Lásd a cikk végén!)

 

A kétrészes Kevin Costner-film (a tervezett négyből)

 

Ahogy a cím is jelzi, a Horizon: An American Saga sokkal több, mint egyetlen játékfilm. A lent látható teaser ugyanis nem az első film előzetese. Hanem a már leforgatott és a tervek szerint már idén nyáron az amerikai mozikba kerülő első két filmé! Az első rész július 28-án, a második pedig augusztus 16-án lesz látható. A sikerétől függ, hogy elkészül-e még két, a sztár által tervezett rész.

A maga Costner és Jon Baird által írt Horizon: An American Saga célja, hogy a nézők megismerjék a régi amerikai nyugatot, és azt, hogyan nyerték (és vesztették el) azt sokak vérével, verejtékével és könnyeivel.

„A polgárháború négy évét, 1861 és 1865 között átívelő, nagyszabású filmes kaland Costner érzelmes utazásra viszi a nézőket egy önmagával háborúban álló országon keresztül, amelyet családok, barátok és ellenségek szemszögéből élhetünk át, akik mindannyian megpróbálják felfedezni, miről is szól valójában Amerika.”

A színész és rendező a Varietyben magyarázta el, milyen nagy küzdelmet vívott azért, hogy elindulhasson ez a projekt. Ezzel ismét visszatér a színész arra a területre, ahol a legnagyobb történeteket adta nekünk. A legendás Farkasokkal táncoló vagy a kevésbé ismert Fegyvertársak (Open Range) című filmekkel az emlékezetünkben. Majd meglátjuk, hogyan alakul, de a projekt első előzetese a múlt nagy westernjeit idézi…

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu