Előzetest kapott Madame Web, Dakota Johnson Pókember spinoff-filmje! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Végre megjelent az első hivatalos Madame Web trailer. A Sony Pictures bepillantást engedett a közelgő Pókember-spinoff filmbe Dakota Johnson főszereplésével.

 

 

Dakota Johnson hivatalosan is csatlakozik a Sony Pókember-univerzumához az első Madame Web trailerben! Így végre ízelítőt kaphat a világ a titokzatos Marvel-kalandból. A Sony Pókember-univerzumának egyik legambiciózusabb projektje a Madame Web, melyben Johnson Cassandra Webb szerepét játssza. Ő egy erős látnok, aki pszichikai képességekkel rendelkezik, amelyek segítségével a pókok világába is be tud lépni.

Annak ellenére, hogy a Madame Web forgatása már 2022-ben befejeződött, a Sony Pictures a többi részhez képest igencsak titokzatosan kezelte a Sony Pókember-univerzum eme várható filmjét.

Mivel a Madame Web lesz a kevés Marvel-filmek egyike, amelyek 2024-ben kerül a mozikba, a Sony Pictures végre kiadta az első Madame Web trailert. Ebben Johnson a Pókember-mitológia címszereplő hősnőjeként mutatkozik be. Az S.J. Clarkson rendezésében, Burk Sharpless és Matt Sazama forgatókönyve alapján készült Madame Webben Sydney Sweeney is szerepel Julia Carpenter, azaz Pókasszony szerepében, ami a karakter élőszereplős debütálását jelenti.

Johnson és Sweeney mellett Adam Scott, Emma Roberts, Isabela Merced, Celeste O’Connor, Tahar Rahim, Mike Epps és Zosia Mamet is szerepel a Madame Webben. Mivel a SAG-AFTRA sztrájk végre véget ért, a film nem csúszik tovább. 2024 februárjában érkezik. A Sony Pictures kiadta az első hivatalos szinopszist is, amely a következőképpen írja le Cassandra Webb történetét.

A feszültséggel teli thriller főszerepében Dakota Johnson alakítja Cassandra Webb-et, egy manhattani mentősnőt, aki látnoki képességekkel rendelkezhet. Kénytelen szembenézni a múltjával kapcsolatos felfedezésekkel, és kapcsolatot alakít ki három fiatal nővel, akikre hatalmas jövő vár… ha mindannyian túlélik a jelen halálos veszélyeit.

 

Mit árul el a Madame Web filmtrailer a Sony legújabb Pókember-spinoffjáról?

 

A Madame Web trailer egyik legfontosabb eleme Cassandra és a Rahim által alakított Ezekiel Sims konfliktusának felvezetése. Utóbbi egy Pókember-szerű jelmezt ölt magára. Úgy tűnik, hogy Cassandrához hasonlóan Ezekiel is képes a jövőbe látni. Ez összehozza őt a fiatalabb lányokkal. Már csak a Madame Web trailer kontextusa alapján is úgy tűnik, hogy Ezekiel a jövőből megy utánuk.

A felvételen először láthatjuk Sweeney-t Pókasszony szerepében, de további részleteket is elárul a Madame Web szereplőgárdájáról. Bár a trailer nem mondja ki vagy erősíti meg a nevüket, pusztán a jelmezük alapján úgy tűnik, hogy Merced és O’Connor Anya Corazon és Mattie Franklin, ismertebb nevükön Póklány és Pókasszony.

A képregényekben számos karakter használta már a Pókasszony köpenyt, de azt még nem tudni, hogy Julia és Mattie ugyanazt a nevet fogja-e használni a Sony Pókember-univerzumában.

Bár a Sony Pictures sokáig rejtegette a Madame Webet, ez az első trailer ígéretesnek tűnik. Egy szilárd új alapot jelenthet a Sony Pókember-univerzumának, amire építkezhet. Adam Scott a pletykák szerint a fiatal Ben Parkert, míg Emma Roberts a testvérét, Peter édesanyját alakíthatja. Ez a mozit egy Pókember-előzményfilmként állítaná be. Remélhetőleg a Madame Webről inkább előbb, mint utóbb több részlet derül ki, ahogy a film közeledik a 2024 februári bemutatóhoz.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu