Dakota Johnson elárulta, mit talál a legizgalmasabbnak Madame Web karakterében [VIDEO]

MOZI HÍREK – Dakota Johnson a Madame Web sztárjaként csatlakozik a Sony Marvel-univerzumához.

 

 

A Madame Web mérföldkő lesz a Sony Marvel-univerzumában: Dakota Johnsonnal, aki a címszereplő bűnüldözőt alakítja, ez lesz az első filmjük, amely női főszereplő köré épül.

Ami azt illeti, a Madame Web filmet még mindig rejtélyek övezik. Nem árultak el semmilyen cselekménybeli részletet, és továbbra sem világos, hogy a képregényekből ismert Madame Web melyik inkarnációja lesz a mintája Johnson verziójának. Az Entertainment Tonightnak adott friss interjújában Dakota Johnson továbbra is szűkszavúan nyilatkozik arról, hogy a rajongók mire számíthatnak a filmtől, bár kitért arra, hogy mennyire izgatottan lép be a franchise-ba.

Mint Johnson elmondta, a nagy Marvel-rajongókon kívül nem túl ismert karakter felfedezése izgatja, mert a kreatív szabadsággal jár.

Dakota Johnson azt is izgatottan várja, hogy egy kasszasikernek ígérkező akciófilm részese lehessen, amiért különösen szerencsésnek érzi magát, miután megnézte a Top Gun: Mavericket. Hamarosan eljön Johnson ideje, hogy saját akciófilmjének sztárjaként tündököljön.

„Nagyjából semmit sem tudok mondani, ami ne lenne már az interneten. Annyira izgatott vagyok. Elég király a Marvel világában szerepelni, főleg egy olyan karakterrel, aki nem annyira ismert. Rengeteg hely van arra, hogy nagyon menővé tegyük őt. Nagyon izgatott vagyok. Mindig is az volt az álmom, hogy valamilyen hatalmas akciófilmet csináljak. Mindig is egy női Indiana Jones akartam lenni. Mindig is… Láttam az új Top Gun-t, és nagyon jó! Nagyon jó. Van valami azokban a filmekben, ami olyan, hogy ‘Hű, egy igazi ember képes erre?'”

A Marvel-történetekben Madame Webet általában egyfajta látnok mutánsként ábrázolják.

Gyakran úgy képzelték el, mint egy idős nőt, aki myasthenia gravisban szenved, amihez egy pókhálóra emlékeztető támogató rendszerre van szüksége, és ez adta neki a Madame Web becenevet. A Madame Web egy másik változata, amely valószínűbbnek tűnik, hogy Dakota Johnson verzióját ihlette, Julia Carpenter karaktere, aki Madame Web lesz, miután elnyerte az előző Madame prekogníciós képességeit.

A Madame Web 2023. július 7-én kerül a mozikba. A rajongók egyelőre az Apple TV+-on láthatják Johnsont új filmjében, a Cha Cha Real Smooth-ban, míg következő filmje, a Persuasion júliusban érkezik a Netflixre.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu