Xbox Showcase: itt vannak az idei esemény legfontosabb bejelentései! [VIDEO]

Rengeteg független játékot mutattak be a legutóbbi Xbox Showcase során. Íme a bejelentések, amelyekről nem akarsz lemaradni.

 

 

Április 29-én az Xbox bemutatót tartott, az év második, az új játékmegjelenéseknek szentelt konferenciája, vagyis Xbox Showcase keretében. Mivel már csak két hónap van hátra a nyári szünetig, a vállalat nagyon komolyan veszi a kommunikációt. Számos független címet lepleztek le. Habár a program egy részét már előre tudtuk, az esemény még tartogatott néhány meglepetést.

Jó hír, hogy a bemutatott játékok többsége elérhető lesz az Xbox Game Pass-on, így az Xbox on-demand játékszolgáltatásának extra bemutatója lesz.

Idén a stúdió minden követ megmozgatott. Összefogott a Triple-I Initiative nevű kezdeményezéssel, amely több nagy független stúdió szövetsége. Utóbbi célja, hogy újra reflektorfénybe helyezze az alacsony költségvetésű játékokat. A csoport legutóbbi, és egyben első rendezvényére éppen két hete került sor, ahol rengeteg bejelentést tettek. Minden további nélkül íme, a legfontosabb játékok, amelyekre érdemes emlékezni a bemutatóról!

 

33 Immortals

 

A konferencia a 33 Immortals új trailerével csapott a húrok közé. Ez az az indie játék, ami biztos, hogy úgy fog fogyni, mint a cukor, amikor megjelenik. Valójában minden összetevője megvan a sikerhez. Olyan, mintha esztétikájában a Hades-t vennénk, de nagyszabású multiplayer formátumban. A 33 játékos ebben a kooperatív „battle royale”-ban fej-fej mellett harcol ugyanazzal az ellenséggel szemben, amíg a célt el nem érik, vagy az összes játékos meg nem hal. A játék frenetikus játékmenetéről most képek jelentek meg, a hangsúlyt a csapattársak egymás gyógyítására és egymás segítésére helyezik. A stúdió megerősítette a zárt béta időpontját is. A 33 Immortals május 24-től lesz elérhető, ami azt jelenti, hogy a végleges megjelenés sincs már messze.

 

Palworld

 

A Palworld az új év jelensége. Habár az izgalom talán kicsit alábbhagyott, a következő frissítéssel valószínűleg gyorsan visszatér. A frissítés PvP módot hoz az arénába, ahogy azt az új trailerben is láthattuk. A haverjaid és az ellenfeled haverjai harcolnak egymással, miközben te irányítod a karakteredet. Ez a frissítés 2024 nyarán érkezik.

 

Centum

 

Az Xbox Showcase lehetőséget nyújt egy rendkívül eredeti játék felfedezésére. A Centum egy nyugtalanító alkotás, amely az ásatási mechanikát használja ki, mindezt egy zavaró pixel art point and clickben. Imádjuk a grafikáját és az univerzumát, bár az egész rejtélyes marad. Az első trailer után nem tudjuk megmondani, hogy megijedtünk vagy kíváncsiak vagyunk, de egy biztos: ezt a címet nagyon fogjuk figyelni, mert annyira egyedi. Idén nyáron érkezik majd.

 

Fera: The Sundered Tribes

 

Míg a legtöbb játékból egyszerűen csak egy trailert láthattunk, addig a Fera egy játékmenet-szekvenciát kapott a fejlesztő kommentárjával. A Fera világának vizuális stílusa a Horizon Zero Dawn és a Palworld keresztezése, ami egyedi és vonzó keveréket alkot. Bár megjelenési dátumról még nincs szó, azt tudjuk, hogy a cím még idén elérhető lesz.

 

Dungeons of Hinterberg

 

Miután a bemutató közepén egy kis csalódás érte az Xboxot, egy várva várt játékkal tért vissza a régi kerékvágásba. A Dungeons of Hinterberg egyike azoknak a játékoknak, amelyek ötvözik az örökséget és a modernitást. Ebben a vizuális csemegében egy fiatal nő szerepébe bújhatunk az osztrák hegyekben. A játék tipikus kalandjátékot kínál, felfedezéssel, harccal, rejtvényekkel és egy hatalmas közösségi elemmel. A konferencián az is kiderült, hogy a cím július 18-án jelenik meg.

Alább a Showcase teljes przenetációját láthatjátok. Az egyes előzeteseket külön-külön a lenti linken találjátok.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu