A Zombies játékmód még mindig a Call of Duty: Modern Warfare 3 legjobb részévé válhat?!

A Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies nem hasonlít a régi rajongók által imádott, körökre osztott tartalomhoz. Ám a későbbiekben még visszahozhatják ezt a játékmenetet.

 

 

A Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies a várakozásoknak megfelelően megosztotta a közösséget. A rajongók már eleve megosztottak voltak, amikor bejelentették a nyílt világú zombi-élményt. Hiszen a Black Ops Cold War saját nyílt világú kísérlete is megosztó volt. A vita az elmúlt napokban felerősödött. Úgy tűnik, a legtöbb játékos egyetért abban, hogy a Modern Warfare 3 Zombies egy jó alkalmi élmény. Remekül kiszolgálja a célközönséget – a DMZ-rajongókat és azokat, akik nem szeretik a klasszikus zombikat. Ám ez nem jelenti azt, hogy mindenki boldog. Azonban a helyzet még változhat

A Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies alapvetően jó fogadtatása miatt a rajongók aggódnak, hogy a körökre osztott játékmenet lassan elhalványulhat, mielőtt végül teljesen nyugdíjba vonul.

Mivel a Warzone-ra való fokozott összpontosítás még a Call of Duty: Modern Warfare 3 kampányára is hatással van, ez érthető félelem. Hiszen időt és erőforrásokat biztosan meg lehetne spórolni azzal, ha több olyan élményt nyújtanának, mint az MWZ. Azonban míg a Call of Duty 2024 remélhetőleg bebizonyítja, hogy a körökre osztott játékmenetnek megvan helye, a Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies ezt sokkal hamarabb megteheti.

 

A Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies még mindig megtalálhatja az arany középutat

 

Mivel a Zombies egy fizetős élmény, amely a Call of Duty: Modern Warfare 3 prémium kiadása mögé van zárva, a teljesen forduló-alapú pályák jogos lehetőségnek tűnnek. Bár most, hogy az MWZ jó fogadtatásban részesült, ezek már kevésbé valószínűek. Miután a Call of Duty: Vanguard rosszul fogadott Zombies módja a közösségi panaszok miatt a kör alapú pályákra váltott, a Treyarch még mindig beilleszthet egy-két pályát a kör alapú rajongók számára.

Elvégre az Urzikstan után a Warzone-ba is megerősítették, hogy az MWZ-be is érkeznek majd térképek. Igaz, a DMZ megmutatta, hogy a kisebb pályákat is lehet a képlethez igazítani. Ezek is tökéletes körökre osztott térképek lennének. Valahol, például a Rebirth Islanden keresztül harcolni nagyon szórakoztató lehet. Olyan érzés lehet, mint egy kibővített Mob of the Dead, míg a Fortune’s Keep a túlélő játékmenethez is illene.

 

A Modern Warfare 3 körökre osztott területeket adhatna Urzikstanhoz?!

 

Mivel azonban a Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies új játékosokat vonz és más közönséget akar megnyerni, a Treyarch valószínűleg azt szeretné, ha a pályakiegészítések az új stílushoz ragaszkodnának. Mégis, ez nem akadályozhatja meg a fejlesztőt abban, hogy valamilyen kör alapú lehetőséget adjon hozzá. A teljes túlélő pályák valószínűleg nem jöhetnek szóba. A Call of Duty 2024 Zombies valószínűleg a következő alkalom lesz, amikor a mód visszatér az alapokhoz. Valami olyasmi, mint a Vanguard Void objektívje tökéletes középutat jelenthet.

A Call of Duty: Vanguard Void objektívtípusában a játékosok egy olyan területre teleportáltak, ahol három hullámnyi zombival kellett megküzdeniük, majd ezt követően visszatérhettek a fő térképre, ahol felszereléssel és perkekkel gazdagodhattak.

A játékosok a Voidban is maradhattak, és további hullámokkal küzdhettek, ha akartak. A jutalmak pedig a körök előrehaladtával nőttek. Bár ez talán nem volt tökéletes megoldás, mégis egy jó kompromisszum volt. Valami hasonló remek lenne a Modern Warfare 3 Zombies számára. A játékosok teleportálhatnának egy egyedi helyszínre vagy egy nagy épületbe valahol Urzikstanban, ahol addig kell túlélniük, ameddig csak tudnak. A Wunderfizz és a Pack-a-Punch gépek pedig jelen vannak, hogy tovább tartsák őket. Amikor készen állnak, kiválthatnak egy exfilt, amely lehetővé teszi számukra, hogy elhagyják a területet, és biztosítsanak egy leszállási zónát egy helikopter számára a közelben.

A kör alapú játékmenet kiváltása olyan egyszerű lehet, mint egy kapcsoló aktiválása, amely megnyit egy közeli portált. Sőt, ha a Treyarch úgy akarja, még zökkenőmentesebbé teheti ezt a játéktípust. Bármelyik opciót is választják, valamilyen túlélési lehetőség minden típusú játékos számára élvezetessé tenné az MWZ-t.

Forrás: CallOfDuty.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu