Marvel’s Wolverine: kiszivároghatott az új Insomniac-játék megjelenési ideje?!

Egy neves játékhír-szivárogtató azt állítja, hogy tudja, mikor jelenik meg a Marvel’s Wolverine, és alátámasztja korábbi állításait a hangvételről és a helyszínről.

 

 

Egy megbízható játékhíreket kiszivárogtató személy érdekes információkat osztott meg a Marvel’s Wolverine-nel kapcsolatban. Többek között a 2025-ös lehetséges megjelenési ablakot, valamint a hangvételt és a narratív környezetet. Most, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 már megjelent, az Insomniac rajongói a fejlesztő közelgő Wolverine játéka felé fordítják tekintetüket. Utóbbit a Spider-Man 2-vel együtt jelentettek be még 2021-ben. Egy akciódús PlayStation Showcase livestream során a lelkes játékosokat egy koszos bárban ülő, holttestekkel körülvett Logan látványa fogadta. A védjegyévé vált Adamantium-karmok elárulták, hogy pontosan ki is lesz a főszereplője az Insomniac következő epikus szuperhősös címének.

Azóta hivatalosan nagyon keveset árultak el a Marvel’s Wolverine-ről, csak annyit, hogy a játék ugyanabban a folytonosságban fog játszódni, mint az Insomniac elismert Pókember-játékai, és hogy a Spec Ops: The Line írója, Walt D. Williams lesz a narratív igazgató.

Ez felerősítette a találgatásokat, hogy az Insomniac a Marvel’s Wolverine-ban Logan sötétebb és erőszakosabb természetét fogja felvállalni. Tükrözve a 2009-es X-Men Origins: Wolverine megközelítését. Ráadásul a rajongók által kedvelt Wolverine szinkronszínésze, Steve Blum az év elején egy érdekes üzenetet tett közzé a közösségi médiában. Emiatt a rajongók azt gyanították, hogy újra eljátssza majd a kőkemény kanadai mutáns szerepét.

A neves videójáték-szivárogtató, Daniel Richtman azt állítja, hogy sokkal többet tud a Marvel’s Wolverine-ről, ahogy arról a GamingBolt a hét elején beszámolt.

Richtman szerint az Insomniac célja, hogy a Marvel’s Wolverine valamikor 2025-ben jelenjen meg. Annak ellenére, hogy korábban azt állították, hogy a játék jövőre fog megjelenni. Ezek a kiszivárogtatások azt sugallták, hogy a játékot belsőleg elhalaszthatják, hogy az Insomniac a Spider-Man 2 befejezésére koncentrálhasson. Ha Richtmannak igaza van, akkor ez nagyon is így lehet.

Daniel Richtman legújabb állításai alátámasztják a korábbi pletykákat is. Ezek szerint a Marvel’s Wolverine legalább részben Madripoorban játszódna. Abban a fiktív délkelet-ázsiai városban, amely rövid ideig szerepelt A sólyom és a Tél Katonája című szériában. Wolverine néhány leghíresebb képregényes története a bűnözéstől hemzsegő szigeten játszódik. Így sokan egyetértenek abban, hogy ez egy természetes helyszín a következő szólójátékának.

Richtman szerint ráadásul a Marvel’s Wolverine sötétebb és érettebb hangvételű lesz, mint az Insomniac Pókember-játékai, amire Brian Horton kreatív igazgató nem sokkal a játék 2021-es bejelentése után utalt.

A Marvel’s Spider-Man 2 és elődjei magas színvonalát és listavezető sikerét tekintve a rajongók kíváncsian várják, hogy az Insomniac hogyan kezeli Logant a Marvel’s Wolverine-ban. Az a tény, hogy a közelgő játék nagy részét még mindig rejtély övezi, csak fokozza ezt az izgalmat. A játékosok valószínűleg 2025-ig nem kapnak választ. Legalábbis, ha Daniel Richtmannak hinni lehet. Ha állításai igazak, akkor a játék is az egyik legsötétebb és legbrutálisabb Marvel-cím lehet, ami valaha készült.

Forrás: GamingBolt

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu