Az Insomniac felfedte a kapcsolatot a Spider-Man 2 és a hamarosan megjelenő Wolverine játék között

Az Insomniac kreatív igazgatója, Bryan Intihar a Spider-Man 2 és a fejlesztő közelgő Wolverine játéka között, kapcsolatról beszélt és megerősítette, hogy a játék ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az Insomniac készülő címe, a The Wolverine.

 

A Spider-Man 2 hatalmas sikert aratott a fejlesztő és a PS5 számára, rekordot döntő eladási számokkal és elképesztő kritikai értékelésekkel gyakorlatilag mindenhol. Mivel az Insomniac különböző Marvel-karakterek főszereplésével készült projektekkel foglalkozik, a rajongók kíváncsian várták, hogy a címek kölcsönhatásba lépnek-e egymással, és ha igen, hogyan.

Wolverine karakterét a Spider-Man 2 egyik húsvéti tojásaként ugratta a játék, de ezen kívül nem sok minden derült ki a két játék közötti kapcsolatról. Bár mindkét játék az Insomniac égisze alatt van, belsőleg különböző csapatok foglalkoznak velük. Ennek ellenére az Insomniac sikertörténete, különösen az utóbbi időben a PS5-ön, izgatottá teszi a rajongókat a The Wolverine, valamint a Pókember-sorozat jövőbeli játékai miatt.

A Kinda Funny Gamesnek adott interjúban a Spider-Man 2 kreatív igazgatója, Bryan Intihar megerősítette, hogy a meglévő játékok ugyanabban az univerzumban játszódnak, mint a The Wolverine. Intihar azt állította, hogy mindkét játék az 1048-as univerzumban játszódik, mielőtt tréfásan hozzátette: „Azt hiszem, ezt jól értettem”. Jelenleg vannak olyan találgatások, hogy egy Pókember 2 részlet a Wolverine helyszínét ugrathatja, de Intihar csak annyit mondott, hogy a játékok ugyanabban az univerzumban játszódnak.

A kreatív igazgató megjegyzései alapján úgy tűnik, hogy mindkét játék ugyanabban az univerzumban játszódik, de kezdetben nem úgy tűnik, hogy túl sok átjárás lesz. Amikor arról kérdezték, hogy a Pókember 2-ből látszólag hiányzik Rozsomák, Intihar azt mondta, hogy ez a lépés szándékos volt. Arra koncentrált, hogy egy nagyszerű Pókember-játékot készítsen, miközben hagyta a Wolverine-csapatot „főzni”.

Különösen a kezdeti fázisban vannak érvek amellett, hogy az Insomniac Pókember- és Rozsomák-sorozata külön maradjon annak ellenére, hogy ugyanabban az univerzumban játszódik. Mindkét karakter hangvételileg nagyon különböző, és míg a rajongók az Insomniac Peter és Miles verzióit elég jól ismerik már, addig a stúdió Loganről alkotott elképzelése még mindig rejtély.

Az Insomniacnak egyébként más Marvel-projektjei is lehetnek. Voltak olyan pletykák, hogy az Insomniac egy harmadik játékon dolgozik, amely egy Marvel Comics-tulajdonságon alapul, és a Pókember 2 narratív rendezője nyilatkozott egy lehetséges Venom spin-off játékról. Persze egyelőre semmi sincs megerősítve, hiszen a The Wolverine valószínűleg még egy-két évig várat magára. A stúdió eddigi sikerei alapján azonban sok rajongó reméli, hogy az Insomniac végül más népszerű képregényfigurák adaptálásával is megpróbálkozik.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu