Komoly gond lehet a Diablo IV Bonus Experience Eventjével?!

Az új Mother’s Blessing esemény a Diablo IV-ben nem biztos, hogy azt a tapasztalati bónuszt nyújtja, amit a Blizzard eredeti bejelentésében hirdetett…

 

 

Egyes Diablo IV játékosok észrevették, hogy az Mother’s Blessing esemény tapasztalati buffja valamivel kisebb a meghirdetettnél. A Blizzard fejlesztői nem csak azt erősítették meg, hogy ez egy nem szándékos változás volt, hanem azt is, hogy dolgoznak a javításon. Bár a Season of Blood összességében pozitív irányba vitte a játékot, más életminőségi funkciók, például a loot-szűrő még mindig hiányzik.

Ennek ellenére sok játékos egyetért abban, hogy a szintlépés kevésbé tűnik macerásnak, a buildek változatossága nőtt, és a Diablo IV végjátéka már nem olyan monoton, mint a megjelenéskor.

Az új főnökök, például Duriel hozzáadása a játékhoz alternatív módokat kínált a felszerelés megszerzésére. Úgy tűnik, ő az egyik legmegbízhatóbb módja az Uber Uniques farmolásának. Ahhoz, hogy vállalni tudd ezt a kihívást, a játékosoknak ajánlott legalább a 80. szint környékét elérni. A buildjüknek megfelelő Uniques-okkal és Legendaries-ekkel felfegyverkezni. Hogy segítse az új és visszatérő játékosokat az útjukon, a Blizzard egy korlátozott ideig bónusz tapasztalati eseményt vezetett be a játékban.

Azonban, bár a Mother’s Blessing esemény 35%-os növekedést ígért a megszerzett tapasztalatban és aranyban (az Elixir és az Incense bónuszokkal együtt), a frissítés csak 25%-os növekedést biztosított a játékban. Az olyan játékosok, mint bboyblock a közösségi média platformokon, például a Redditen kérdezték meg, hogy a csökkentett bónusz hiba volt-e, vagy a Blizzard hivatalos bejelentése téves információkat tartalmazott.

Szerencsére a Diablo IV közösségi menedzsere, Marcoose válaszolt a témán belül, és megerősítette, hogy az Mother’s Blessing esemény valóban bugos volt, és a fejlesztők dolgoznak a javításon.

Az új esemény november 20-tól egészen november 27-ig tart. Azoknak a játékosoknak, akik még nem próbálták ki a Diablo IV Season of Blood összes újdonságát, érdemes kihasználniuk a tapasztalati bónuszt. Praktikus most elindítani a szezonális karaktereket. Ugyanis 2023 decemberében és az 1.2.3-as javítással a tervek szerint egy vadonatúj endgame-tevékenység debütál. Utóbbi a Reaper of Soulsból merít ihletet.

A Greater Rift-ek ugyanis visszatérnek a Diablo IV Abattoir of Zir aktivitásán keresztül. Így a játékosok nem csak a Season of Bloodban tett utazásukat fejezhetik be. Hanem újra átélhetik azt a nagy intenzitású élményt is, amikor végtelen szörnyhordákon keresztül haladva próbálják időben legyőzni a Riftet. Azok számára, akik még nem próbálták ki a Blizzard legújabb címét, a játék jelenleg mindhárom platformon 40%-os kedvezménnyel kapható.

Forrás: Reddit

XP buff
byu/bboyblock indiablo4

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu