Diablo IV: ha még nem próbáltad ki a játékot, most ingyen megteheted; íme a részletek!

A Steam-en elérhető próbaverzió november 28-ig teljes hozzáférést biztosít a kíváncsi, de nem elkötelezett játékosoknak a Diablo IV összes tartalmához!

 

 

A Diablo IV a Battle.net-en már korábban is kínált ingyenes próbaverziót. Ám most először a Steamen is ingyenesen kipróbálhatod. November 28-án 10:00 PT/1:00 ET-ig (16:00 CET) a tiéd minden erő, hogy szétcsapj a romos Sanctuary birodalomban – bizonyos korlátozásokkal.

Gyanítom, hogy az időzítés nem véletlen – tegnap volt a nagy Steam őszi leárazás első napja is -, és ez egy olyan hatalmas potenciális játékosközönség előtt nyitja meg a kaput, amely a Blizzard saját Battle.net-jén, minden tisztelettel, egyszerűen nincs.

Ez egyúttal egy lehetőség arra is, hogy megfordítsuk a játék nem túl jó első benyomásait a Steamen. Itt a felhasználói értékelés jelenleg vegyes. Ez nem katasztrofális (a Starfield például ugyanezt az értékelést tartja). Ám nem is túl jó egy olyan játék esetében, amely a Blizzard egyik leghíresebb játéksorozatának erős visszatérését hivatott jelenteni.

A próbajátékosok hozzáférhetnek az összes Diablo IV tartalomhoz. Ám mint említettük, van egy korlátozás: a karakterek 20-as szintre vannak korlátozva. Ez nem túl magas. A legtöbb embernek nem fog sokáig tartani, hogy elérje. Különösen, hogy a Blizzard egy „Mother’s Blessing” hetet is tart, amely november 27-ig 35% XP és arany bónuszt ad. A Blizzard megerősítette, hogy a bónusz a játék próbaverziójára és a teljes kiadásra is vonatkozik. Vagyis, attól függően, hogy mit csinálsz, nem biztos, hogy néhány óránál több időbe telik, mire eléred a level cap-et.

Az XP-bónusz azoknak jó, akiknek nincs túl sok idejük a próbaidőszakra, ráadásul több karaktert is létrehozhatsz, és ha akarod, mindet ledarálhatod a 20. szintig – tudomásunk szerint nincs limitálva, hogy hányszor futhatsz neki.

Szóval, ha a játék összes osztályát ki akarod próbálni, ez mindenképpen egy jó lehetőség erre. De ha egy egész hetes pokoljárásban reménykedtél, az nem fog megtörténni. Ha szerencséd van, akkor egy szolid szombat délutánt kapsz belőle.

Még ha nem is tudsz igazán elmerülni a Diablo IV tartalmában ezzel a próbaverzióval, aligha ez a legrosszabb módja annak, hogy elszúrj egy hétvégét. Az ingyenességgel nehéz vitatkozni. Ha már régóta szeretnéd kipróbálni a játékot, de nagyon-nagyon nem akarod a Battle.net-en játszani, itt a lehetőség. Ha eléggé elvarázsol az élmény, akkor ráadásul most olcsón is beszerezheted. A Diablo IV 40%-kal olcsóbb – azaz 42 dollár/ 36 font/ 42 euró (kb. 16 000 Ft) – a 2023-as Steam őszi akcióban.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu