A Wonder Woman színésze nem hajlandó többet szerepelni szuperhős-filmekben?!

MOZI HÍREK – A Wonder Woman egyik színésze esküszik rá, hogy nem készül visszatérni semmilyen DC vagy Marvel produkcióban…

 

 

A Wonder Woman színésze, Chris Pine nemrég azt sugallta, hogy nem tér vissza a DC-hez és a Marvelhez. Jelezte, hogy szerinte Steve Trevor szerepének ideje lejárt.

Pine talán leginkább a J. J. Abrams-féle Star Trekben Kirk kapitány szerepéről ismert, a DC-ben pedig 2017-ben debütált Steve Trevorként Gal Gadot mellett a Wonder Womanben.

A következő évben a Marvelnél a Pókember: Irány a Pókverzum! (Spider-Man: Into the Spider-Verse) című filmben Peter Parker egyik változatának hangját adta. Majd visszaugrott a DC-hez a Wonder Woman 1984 című filmben. Amikor az elfoglalt színész nem tért vissza a Marvel Pókverzum folytatásához, és helyette a képregényvilágon kívüli neves szerepeket választott, felmerültek olyan találgatások, hogy Pine talán végleg befejezte a szuperhősökkel való foglalkozást.

Ezt a spekulációt látszólag megerősítette a ComicBooknak nemrégiben adott interjúja. Arra a kérdésre, hogy visszatérne-e a DCEU-ba vagy az MCU-ba, Pine tömören azt válaszolta: „Nem”. Pine nem akart elidőzni a témánál. Magabiztos volt abban a döntésében, hogy elhatárolódik a franchise-októl. Az interjú során Pine a Frozen és a Frozen 2 Oscar-díjas rendezőjének közelgő animációs filmje, a Wish népszerűsítésére koncentrált.

Pine határozott, elutasító válasza vegyes reakciókat váltott ki a rajongókból. Néhányan tiszteletüket fejezték ki, amiért határozottan vállalta a nagyobb kihívást jelentő szerepeket. Mint például egy szerepet Olivia Wilde Don’t Worry Darling című vitatott filmjében.

Eközben mások kritizálták, hogy látszólag hirtelen elutasított mindent, ami Marvel vagy DC, megkérdőjelezve a közelmúltban játszott blockbuster-szerepeit, például a Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves-ben, és azon tűnődve, hogy miért húzta meg a határt a homokban.

Egyelőre bizonytalan, hogy Pine miért nem akar többé a képregénycégekhez kötődni. Azonban lehet, hogy azért, mert a kasszasiker trendek eltolódnak a szuperhősfilmektől. Bár évekig uralták az iparágat, James Gunn új tízéves terve a DC számára, és a Marvel stúdió törekvése a csökkenő jegybevételi számok felpörgetésére egyaránt arra utal, hogy fordult a széljárás. Idén nem ez az első alkalom, hogy népszerű színész mond nemet egy szuperhős-szerepre. Nemrég az Euphoria Jacob Elordija visszautasította a Superman szerepére szóló meghallgatást. Még Leonardo DiCapriót is idézték, aki Timothée Chalamet-nek adott tanácsot: „Semmi kemény drog és semmi szuperhősfilm”.

Tekintettel a Dungeons and Dragons nemrég megjelent kiadására és a Wish-hez kapcsolódó folyamatos sajtókörútjára, egyértelmű, hogy Pine nem megy sehová. A Star Trek-színész rajongóinak egy része nyilván továbbra is fanyalog majd a döntése miatt. Ám fontos megjegyezni, hogy a filmek akkor a legjobbak, ha a színészek szenvedélyesen szeretik a szerepüket. Ha Pine már nem érdeklődik a DCEU vagy az MCU iránt, akkor talán jobban járnak nélküle.

Forrás: ComicBook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu