Veszélyben a Wonder Woman-franchise jövője?! James Gunn meglepő kijelentést tett!

MOZI HÍREK – Egyelőre nem világos, hogy mely DC-karakterek csatlakoznak James Gunn DCU-jához. Ám a legutóbbi megjegyzései kérdéseket vetnek fel Gal Gadot Wonder Woman-jának a jövőjével kapcsolatban…

 

 

James Gunn újabb megjegyzéseket osztott meg a DCU-val kapcsolatban. Ezek újabb kérdéseket vetnek fel Gal Gadot Wonder Woman-jának jövőjét illetően. A DCEU hullámvölgyei alatt Gadot alakítása a szerepben mindig is kiemelkedő volt. Az izraeli színésznőnek természetes kisugárzása van, ami tökéletesen átültethető Diana hercegnő életre keltésébe. A az első film kasszasiker volt, és azon kevés DCEU-filmek egyike, amely szinte általános elismerést kapott. A folytatás, a Wonder Woman 1984 nem aratott hasonló sikert, bár ez nem Gadot alakításának hibája volt.

Annak ellenére azonban, hogy a karakter megformálása továbbra is népszerű, és Gadot több más DC-projektben is feltűnik, nem világos, hogy csatlakozik-e ahhoz a néhány színészhez, aki Gunn és Saffran új DCU-jában folytatja.

A DCEU-t DCU-ként indítják újra, és más franchise veteránok, mint Ben Affleck és Henry Cavill nem térnek vissza. Arról nincs hivatalos hír, hogy Gadot folytatja-e az amazon szerepét. Azonban Gunn legutóbbi megjegyzései mintha arra utalnának, hogy más színész veheti át a szerepet a továbbiakban.

 

James Gunn listája a visszatérő főszereplőkről nem tartalmazza Gal Gadot-ot mint Wonder Woman

 

Gunn és Peter Safran 2024-ben rebootolják a DC-univerzumot, kezdve a Creature commandos-szal, majd a 2025-ös Superman: Örökséggel. Míg néhány DCEU-szereplő nem tér vissza, másokkal kapcsolatban még mindig van némi bizonytalanság. Például Jason Momoa mint Aquaman és Zachary Levi mint Shazam. Nemrégiben egy felhasználó a Threads-en megkérdezte Gunnt arról, hogy mely színészek fogják tovább játszani a DC-karaktereiket.

Gunn válaszul azt írta: „Xolo Maridueña továbbra is Blue Beetle-t fogja játszani a DCU-ban, ahogy Viola Davis lesz Amanda Waller, John Cena pedig Peacemaker”.

Ez a lista csak azt erősíti meg, hogy három színész kerül át a DCEU-ból a DCU-ba. Ám vannak más karakterek is, mint például Freddie Stroma Vigilante-ja, akiről Gunn korábban azt mondta, hogy visszatér. A listáról figyelemre méltóan kimaradt Gadot, mint Wonder Woman. Gunn hivatalosan nem mondta, hogy Gadot nem tér vissza. Azonban Diana szerepének státusza bizonytalan. Fantasztikus a szerepben, de a probléma az, hogy az Igazság Ligája többi tagjának többsége nem tér vissza. A visszatérése még nagyobb zűrzavart okozhat. Gunn azonban megerősítette, hogy lesznek Elseworld-projektek. Így elképzelhető, hogy Gadot egy külön univerzumban folytathatja Wonder Woman szerepét.

Gunn legutóbbi Threads-posztja a legújabb történet, amely bizonytalanságot kelt Gadot jövője körül. Gadot azzal indította el a találgatásokat, hogy azt állította, a Wonder Woman 3-at ő és Gunn fejlesztik. A nyilatkozatát azonban nem követte megerősítés. A hírek szerint a WW3 talán mégsem készül. Patty Jenkins rendezőnő azt mondta, hogy nem tér vissza a harmadik film rendezésére. Így ha Gadot mégis visszatérne, az nagyon különbözne az előző két filmtől. A többi visszatérő színész ellenére úgy tűnik, Gunn az alapoktól kezdve építi fel az univerzumát. Ez sajnos nem sok jót jelent Gadot Wonder Womanként való visszatérése szempontjából.

Forrás: Threads

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu