Henry Cavill legújabb szerepe egy olyan karakter, akibe még Geralt sem merne belekötni! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Henry Cavill az egyik fantasy kardforgatót a másikra cseréli új filmjével. Vajon ez az új karakter meg tudja verni a The Witcher Geraltját?

 

 

A kardforgató, akit Henry Cavill alakít majd új filmjében, olyan erős, hogy még Riviai Geralt is kétszer is meggondolná, hogy megküzdjön-e vele. Cavill a harmadik évad után elbúcsúzott a The Witcher-től. Ám nem fordít hátat az egész fantasy műfajnak. Az 1986-os Hegylakó (Highlander) című klasszikus remake-jében fog szerepelni! A Christopher Lambert főszereplésével készült filmben Connor MacLeod a skót felföldi, akinek halhatatlan származása lehetővé teszi, hogy több száz évet éljen át. A történet középpontjában a hasonló harcosok találkozása áll New Yorkban. Itt csak egy győztese lehet a „Játéknak” a végső díjért, a tudásért és az örök életért.

A színész főszerepléséről szóló hírek már évek óta gyűltek, de úgy tűnik, végre valósággá válik, és Cavill Highlander-remake-je miatt sok mindenre lehet izgatottan várni.

Chad Staheski rendezővel, aki Keanu Reevesszel a John Wick-franchise-t keltette életre, Cavillnek esélye lehet arra, hogy a Highlander-filmek nagy sikert arassanak. Mágikus képességeikkel, kardforgatásukkal és hosszú életükkel nehéz elképzelni, ki győzhetne Connor MacLeod és Geralt of Rivia harcában. Ám egy dolog biztos: csupán csak egy maradhat! Cavill közreműködése a fantasy műfaját emeli az életnagyságú hősökkel.

 

Mennyire erős Connor MacLeod, Henry Cavill Hegylakó-karaktere, valójában?

 

Habár a franchise-ban sok halhatatlan lény van, a címszereplő „csak egy” lehet, és ez Connor MacLeod. Az angolul „Quickening”-nek nevezett erővel bármilyen sebből képes meggyógyulni. Kortalan emberként él tovább az évszázadok során. Nem csak ez, de kardforgatási tudománya is hihetetlen.

Ezt bizonyítja is, amikor különböző halhatatlanok, akik a címére pályáznak, mint például a Kurgan, megpróbálják őt legyőzni a harcban, de alulmaradnak.

Ha Henry Cavill filmjének története ugyanazt követi, mint az eredeti Highlanderé, akkor MacLeod a 16. század óta túlélte, hogy A Kurgan vadászik rá. Mivel a halhatatlanokat csak lefejezéssel lehet megölni, titkos háborújukat egymás ellen az örökkévalóságig folytathatják. Cavill azonban fizikailag jóval nagyobb, mint Christopher Lambert. Így harcmodora és pengével való hatékonysága még hihetőbb lenne egy olyan valaki ellen, mint A Kurgan.

 

Vajon a The Witcher Geraltja képes lenne legyőzni Connor MacLeodot egy harcban?

 

Mivel mind Geralt, mind Connor MacLeod hihetetlen könnyedséggel tud gyógyulni, és mindketten hihetetlenül jó kardforgatók, meg kell nézni, mi különbözteti meg őket egymástól, hogy eldöntsük, a The Witcher legyőzné-e Connor MacLeodot egy harcban. A Witcher képes mágiát használni. Fizikai erőt tud meríteni belőle, mozgékonyságot és erőt nyer vele, és transzszerű állapotba kerül, amikor a harc hevében nagyon kevés fájdalmat érez.

Ugyanakkor, bár a witcherek kortalanok, nem halhatatlanok, így Connor MacLeodnak talán nagyobb az esélye, hogy legyőzze Geraltot egy kardpárbajban.

MacLeodnak több mint 400 évnyi harci tapasztalata van. Ez a történetben talán 100 év körüli Geralt ellen döntheti el a mérleg nyelvét. Amikor a halhatatlanok más halhatatlanokat ölnek meg, erősebbek lesznek. Így még félelmetesebb ellenfelekké válnak a „Játékban”. Még Geralt varázslatai és hatalmas kardforgató tehetsége sem lennének képesek MacLeod bölcsességét felülmúlni, és ha a lefejezésen kívül más módon halálosan megsebesülne, akkor némi idő után egyszerűen rematerializálódna valahol máshol, bosszúval a szívében, hogy Blaviken mészárosának nyomába eredjen…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu