Hegylakó-reboot Henry Cavill főszereplésével?! Friss hírek érkeztek a projektről! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Chad Stahelski rendező örvendetes frissítést adott a Hegylakó rebootjáról, amelynek főszerepét Henry Cavill játssza, és amely még mindig fejlesztés alatt áll.

 

 

Chad Stahelski rendező friss híreket közölt a várva várt Hegylakó rebootról. A fantasy franchise, amely eredetileg Russell Mulcahy 1986-os, azonos című játékfilmjével indult, Connor MacLeodot, a halhatatlan skót kardforgatót követi, akinek meg kell küzdenie utolsó örök ellenségeivel. Az első film után további mellékszálak születtek, amelyek között eredeti regények, animefilm, élőszereplős tévéfilmek, flash animációs sorozat és képregények is szerepelnek.

2016-ban megerősítették, hogy Stahelski rendezi a Hegylakó rebootját, amelyhez 2021-ben Henry Cavill is csatlakozik.

A Happy Sad Confused podcastben Josh Horowitznak nyilatkozva Stahelski elárulta, hogy a reboot megalkotásakor ő és kreatív csapata a korábbi tévésorozatok elemeit szedte össze. Céljuk, hogy egy még kiterjedtebb Hegylakó-franchise-t hozzanak létre. Még arra is utalt, hogy a reboot potenciálisan előzményfilmként is funkcionálhat. A teljes kommentárját alább olvashatjátok:

„Úgy gondolom, hogy van néhány nagyon jó elemünk. A trükk az, hogy amikor a szlogened >>csak egy maradhat<<, akkor nem tudsz mindenkit megölni az első alkalommal. Elöljáróban annyit mondok, hogy a történetünk sok azonos karaktert és hasonló dolgokat foglal magába, de az összes tévésorozat elemeit is belevittük, és megpróbálunk egy kicsit előzményeket, egyfajta felvezetést csinálni a The Gatheringhez, így van helyünk a franchise növekedésére.”

 

Mit tudunk még a Hegylakó rebootról?

 

Az eredeti Hegylakó friss remake-jéről szóló pletykák még 2008-ra nyúlnak vissza. Azóta olyan korábbi sikertelen iterációkról érkeztek hírek, amelyekben olyan rendezők vettek részt, mint Justin Lin (Fast & Furious, Star Trek Beyond), Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később, Behatolók) és még néhányan mások.

Stahelski csak a legutóbbi potenciális rendező, és az új frissítése azt jelzi, hogy még mindig teljes mértékben elkötelezett a Hegylakó jövője iránt, ami jó előjel a fejlesztés szempontjából.

Bár eddig nem érkeztek konkrét hírek arról, hogy Stahelski remake-je milyen irányba fog haladni, voltak olyan felvetések, hogy egy modern tragédiaként játszódik majd. Valósághűbb ábrázolásra törekszik, szemben az eredeti filmek és tévésorozat fantáziadúsabb természetével. Ami a megjelenési dátumot illeti, egyelőre semmi sem erősítették meg. Különösen mivel a SAG-AFTRA sztrájk közepette a forgatás nem tűnik úgy, hogy a közeljövőben elkezdődne.

Stahelski már korábban kijelentette, hogy a Hegylakó remake azért tartott ilyen sokáig, mert nagyon fontos neki, hogy minden rendben legyen. Nem akarja rontani a történet általános minőségét. A franchise az elmúlt években kissé elszunnyadt a kevéssé kielégítő és ötlettelen folytatások miatt. Ám van remény, hogy Stahelski és Cavill rebootja, amikor csak megérkezik, képes lesz új életet lehelni belé.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu