A Hegylakó rendezője Henry Cavillt dicséri és megerősíti a 2022-es kezdést

A színész csatlakozik a Hegylakó reboothoz, miközben továbbra is bizonytalan a jövője a DC-nél

 

Chad Stahelski egy interjúban megerősítette, hogy a Hegylakó új verziójának (az 1986-os Hegylakó főszerepében Christopher Lambert, Sean Connery és Clancy Brown játszották a halhatatlan lényeket, akik egymást levadászva egyre erősebbé válnak) forgatása jövőre kezdődik, de egyelőre nincs kitűzött időpont. A rendező megragadta az alkalmat, hogy megdicsérje Henry Cavillt, akit Christopher Lambert helyére választottak.

„Henrynek nyilvánvalóan megvan a fizikai szerepe, de ez nem sokat jelent, ha nem tudja átvenni egy 500 éve élt ember empátiáját, és nekem szükségem volt valakire, aki mindkettőre képes. A karakter íve hosszú időt ölel fel, és sok különböző személyisége van, ami meghosszabbítja az érzelmi fejlődésének idővonalát,” – magyarázta. „Az első találkozásunk során tehát beigazolódott a gyanúm: Henry azonnal elmerült a halhatatlanság terhének gondolatában, és a szemében látszott, hogy fiatal, élénk lélekből öreg, bölcs lélekké tud változni,” – zárta. „Ez a kombináció volt benne, ami lenyűgözött. A másik dolog, amit látni lehetett, az őszintesége volt – ő tényleg szereti ezt az ingatlant, és szereti, amit szerinte tud vele kezdeni, és amikor egy színészben ilyen szintű szenvedély van, akkor valami egyedit kapsz. És végül – ha már találkoztál vele, tudod – 10 perc után azt mondod: „Ő király, ezzel a sráccal akarok lógni„.”

A Hegylakó úgy tűnik, hogy még a fejlesztés legkorábbi szakaszában van. Ha azonban már a szereposztáson dolgoznak, akkor van egy forgatókönyvtervezet, amivel mindenki egyetért. Addig is a színész rajongói várhatják a visszatérését a The Witcherben és az Enola Holmes folytatásában, ahol ismét ő kelti majd életre az angol irodalom leghíresebb detektívjét.

Forrás: tomatazos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu