Like a Dragon: Infinite Wealth: újabb területen pipálja le a játék a Yakuza: Like a Dragon-t!

A Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio felfedtr a Like a Dragon: Infinite Wealth nyílt világának méretét, és azt állítja, hogy az előző játék térképének háromszorosa!

 

 

A Like a Dragon: Infinite Wealth felfedte a hawaii nyílt világának méretét. Azt állítva, hogy az háromszor nagyobb, mint a Yakuza: Like a Dragoné. A korábbi játékokhoz hasonlóan az IW-ben is egy nyitott világú várost fedezhetünk fel. Ez a bejegyzés elsősorban Hawaii nyugati államában játszódik. Pontosabban a játék helyszíne Honolulu City, Hawaii fővárosa. Ez tökéletes helyszínt biztosít Ichiban kalandjainak.

A korábbi Like a Dragon játékok lehetővé tették a játékosok számára, hogy több nyílt világú helyszínt fedezzenek fel, bár a játékosok jól megismerték Kamurocho városát.

A Yakuza: Like a Dragon bevezette Isezaki Ijincho városrészét, amely Yokohama városában található. Míg a játékosok a Yakuza: Like a Dragonban Kamurochót és Sotenborit is felfedezhették, Ijincho az elsődleges térkép, ahol a játék játszódik. A Lost Judgment spin-off fő helyszínéül is ez a város szolgált. Annak ellenére, hogy Ijincho már egy nagy város, amit a játékosok felfedezhetnek, Honolulu városa az ígéretek szerint háromszor akkora lesz.

Ez a részlet a Ryu Ga Gotoku Studio hivatalos Twitter-fiókján derült ki. A japán tweet nyers fordítása szerint Honolulu City „állítólag több mint háromszor akkora, mint Isezaki Ijincho”. Néhány terület a Like a Dragonban: Infinite Wealth többek között az Aloha beach, az Anaconda bevásárlóközpont, Waikiki Town, Chinatown, Little Japan és az 5. kerület.

Honolulu minden egyes ilyen területe különféle tevékenységeket kínál a játékosoknak, amelyeket kipróbálhatnak. Például az Aloha Beachen úszhatnak, vagy Waikiki Townban vásárolhatnak. Az Anaconda bevásárlóközpontot olyan területként írják le, amely szórakozási lehetőségeket, például játéktermeket is magában foglal. Valószínűleg ez az a hely, ahol a játékosok az Infinite Wealth számos minijátékát játszhatják.

Nem minden terület barátságos azonban, mivel az 5. körzetet úgy írják le, hogy „illegálisan megszállt”, és Hawaii helyi maffiájának ad otthont.

Az IW úgy hirdeti magát, mint a sorozat leghosszabb Like a Dragon-játéka. Több mint 60 órát meghaladó játékidőt ígérnek. Ehhez hozzájárulhat Honolulu nagy, nyitott világa. Hiszen a Like a Dragon-játékok rengeteg felfedezésre váró történetet és mellékes tartalmat tartalmaznak. A Dondoko Island melléktevékenységben a játékosok saját szigetet is létrehozhatnak, hasonlóan az olyan játékokhoz, mint az Animal Crossing vagy a Stardew Valley. Úgy tűnik tehát, hogy a rajongók rengetegféleképpen elfoglalhatják majd magukat a játékban…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu