Ha ilyen lesz Nicholas Hoult Lex Luthorként az új Superman filmben, nincs miért aggódnunk!

MOZI HÍREK – Nicholas Hoult fogja alakítani Lex Luthort James Gunn Superman: Legacy című filmjében. A DCU színésze tökéletesen néz ki a karakterként a retro képregény stílusú rajongói képeken.

 

 

A Superman: Legacy Lex Luthor színésze rendkívül „képregényhűen” fest a DC Universe új rajongói képein. A film szereplőgárdája a SAG-AFTRA sztrájk végeztével komoly kiegészítéseket kapott. Többek között bejelentették María Gabriela de Faría-t a Mérnök szerepében és Skyler Gisondo-t Jimmy Olsen szerepében. Valamint azt is, hogy Nicholas Hoult lesz a Superman: Legacy Lex Luthorja. A főgonosz szereposztásával a rajongók elkezdték elképzelni Hoult kinézetét Luthorként.

A Twitteren a művész @davi_a86 megosztott egy pillantást arra, hogyan nézhet ki Hoult Lex Luthorként a Superman: Legacyben, klasszikus képregény stílusban.

A kopasz fejjel, a zöld és lila öltözékkel és a huncut csillogással a szemében Hoult tökéletesen néz ki Lexként. James Gunn még mindig nem erősítette meg közvetlenül, hogy Lex milyen szerepet fog játszani a filmben. Így a Superman: Legacy jövőbeli frissítéseire várunk, hogy további részleteket áruljon el Hoult karakteréről. Valamint arról, hogyan nézhet ki a DCU-filmben.

 

Nicholas Hoult jobb Lex Luthorként, mint Supermanként

 

Mielőtt megkapta Lex szerepét, Hoult majdnem eljátszotta a DC két legnagyobb hősét: Batmant és Supermant. Hoult volt a befutó Bruce Wayne szerepére Matt Reeves rendező A Batman című filmjében. A színész azonban Robert Pattinsonnal szemben veszítette el a szerepet. Ezután Hoult egyike volt annak a három színésznek – Tom Brittney és David Corenswet mellett -, akiket a Superman: Legacy címszerepére próbáltak ki. Ezt végül Corenswet kapta meg.

Bár Hoult megpróbálta eljátszani a DC egyik legikonikusabb hősét, a színész érzékenysége miatt mindig is jobban illett volna más típusú szerepekhez, és egy olyan összetett gonosztevő, mint Lex Luthor, tökéletesen megfelel neki.

Lex legjobb élőszereplős változata Michael Rosenbaum alakítása a Smallville-ben. A színész olyan alakítást nyújtott, amely rétegzett volt, karizmatikus és elborult pillanatokkal egyaránt. Hoult a közelmúltban három évadon keresztül játszotta el az arrogáns és infantilis Péter cárt a Nagy Katalin-szériában. Sikerült magával ragadnia a körülötte lévőket a mágneses bájának köszönhetően, Hoult több mint készen áll arra, hogy egy összetett Lexet hozzon a DCU-ba.

A színész gondoskodhat arról, hogy Lex olyan karakter legyen, akit a közönség imád utálni. Hoult pedig képes egy pillanat alatt karizmatikusból arrogánsba váltani. Van tapasztalata a szuperhősfilmek terén is, hiszen a Fox X-Men-filmek fiatalabb folytatásában Beastet alakította. Ez a szerep azt mutatja, hogy megvan benne a kellő képesség ahhoz, hogy eljátssza a képregények egyik legintelligensebb karakterét, mint Lex. Hoult filmográfiája tele van olyan szerepekkel, amelyek megmutatják a vígjátékoktól a drámákig terjedő skáláját. Az ilyesmit Gunn szereti a lehető legjobban kihasználni. Így kiváló választás Lex Luthor szerepére a Superman: Legacy-ben.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu