Felnőttfilmes sztár a Superman legújabb filmjében?! James Gunn éberen figyel!

MOZI HÍREK – A világháló megőrült: Johnny Sins, az ismert pornósztár Lex Luthor szerepében a Superman: Legacyben? James Gunn, a film mögött álló kreatív erő, szemmel láthatóan sokkot kapott a hírtől.

 

A DC Moziverzum tovább épülget, és a rajongók már alig várják, hogy 2025-ben végre megtekinthessék az új Superman: Legacyt. Ez a film egy új, fiatalos Superman bevezetését ígéri, és már sok karakter szereplőjét és színészét is ismerjük. Azonban az, hogy ki játssza Lex Luthort, még kérdéses. És most egy szokatlan pletyka látott napvilágot: Johnny Sins, a pornóipar ikonja, a következő Lex Luthor?

Ezt a pletykát egyes források a Les Cinéphiles nevű oldaltól származtatják, de a Koimoi filmes portál is közölte a hírt, később azonban visszavonta állítását. Gunn-nak természetesen eljutottak a hírek, aki elámult: „Ezt nem gondolhatjátok komolyan!” A Koimoi cikkhez csak ennyit fűzött hozzá: „Ez hihetetlen!” Egy rajongó vicces megjegyzést tett: „Miért ne lehetne egy ‘Sex Luthor’?” Johnny Sins, a hír kapcsán, egyszerűen ezt írta: „Miért ne?!”

Johnny Sins, valódi nevén Steven Wolfe, 1978-ban született, és már több mint egy évtizede van a pornóiparban. A neten terjedő pletykák szerint a kopasz megjelenése miatt lehetett volna a tökéletes Lex Luthor, de ugyanez igaz Dwayne „Szikla” Johnsonra, Jason Stathamre vagy Vin Dieselre is. Egy másik forrás szerint Nicholas Hoult is szóba jött a gonosz szerepére.

A pletyka azonban csak pletyka: Johnny Sins nem játssza Lex Luthort a Superman: Legacyben, melynek premierje 2025. július 11-én várható. A film főbb szerepeiben olyan nevek tűnnek fel, mint David Corenswet (Superman / Clark Kent), Rachel Brosnahan (Lois Lane), és sokan mások. Gunn szerint a film sokkal több lesz, mint egy „fiatalos Superman-kaland”, és a Legacy VFX-művésze is elismerően nyilatkozott a forgatókönyvről.

Source: Les Cinéphiles

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu